Την απόκτηση του Ιβοριανού αμυντικού Ερίκ Μπαϊγί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισηγήθηκε ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής «Daily Mail».
Η απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα δεν πρόκειται να είναι η τελευταία για τη Ρόμα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με τους «τζιαλορόσι» να… ψάχνονται και για την προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού.
Σύμφωνα με την αγγλική «Daily Mail», ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να φέρει στην αιώνια πόλη τον Ερίκ Μπαϊγί, με τον οποίο είχε συνεργαστεί όντας προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ωστόσο, ο 28χρονος Ιβοριανός έχει εκφράσει στη Γιουνάιτεντ την πρόθεσή του να παραμείνει στην ομάδα και να παλέψει για μια θέση στα βασικά πλάνα του Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την παραχώρησή του.
Ο Μπαϊγί εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2016 έναντι 38 εκατ. από τη Βιγιαρεάλ, έχοντας πραγματοποιήσει έκτοτε 113 εμφανίσεις, χωρίς να έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του, ενώ έχει ταλαιπωρηθεί και από αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς.