Με μια εικόνα βελτιωμένη, με κάποια από τα νέα αποκτήματα σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και περίπου 12 χιλιάδες κόσμος στις κερκίδες το ΑΠΟΕΛ επιβάλλεται να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Μπότεφ την Πέμπτη το βράδι.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και ο Σωφρόνης Αυγουστή ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Σόφια προκειμένου να παρουσιάσει καλύτερη την ομάδα του.
Η ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών όπως ο Φεράρι και ο Μαρκίνιος πιθανότατα θα τους δώσει θέση στην 11άδα, με τους δύο νεοαποκτηθέντες να καλύπτουν την αριστερή πλευρά της του ΑΠΟΕΛ.

Ίσως είναι δύο από τις αλλαγές που θα γίνουν, με τον Αργεντινό να παίρνει την θέση του Γουίλερ στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Βραζιλιάνο να διεκδικεί την θέση με τον Θεοδώρου στο άκρο της επίθεσης.
Νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα αναμένεται να είναι επίσης και οι Καρώ και Ντογκαλά.
Με βάση τις πληροφορίες από τον Αρχάγγελο και τα όσα δοκίμασε ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα πρέπει να περιμένουμε μια 11άδα ως ακολούθως:
Ο Μπέλετς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Τσεπάκ, Κρέσπο, Καρώ και Φεράρι.
Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Νταουσβίλι, Σαρφό και Ντάλσιο, στα άκρα της επίθεσης οι Ντογκαλά και Μαρκίνιος (Θεοδώρου) και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάγκλιτσα.
Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο 11άδας τότε συνολικά ίσως να προκύψουν τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τους Καρώ, Φεράρι, Ντογκαλά και Μαρκίνιος να παίρνουν φανέλα βασικού αντί των Πολυκάρπου, Γουίλερ, Σόουζα και Θεοδώρου (αν τελικά μείνει εκτός).

Χρίστος Χρίστου