Ανάρτηση από τη Δόξα μετά τα εγκαίνια του γηπέδου στην Περιστερώνα.
Αναλυτικά…
Η προσωρινή έδρα της Δόξας “Κατωκοπιά Επιστροφή-Γλαύκος Κληρίδης” άνοιξε και επίσημα τις πύλες της.
Σε μια λαμπρή εκδήλωση αντάξια της σημασίας της, τελέστηκαν το βράδυ της Πέμπτης, από τον εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, τα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου της Δόξας στην Περιστερώνα.
Με τη σκέψη και την επιθυμία της επιστροφής στην κατεχόμενη Κατωκοπιά και στη φυσική μας έδρα, το νέο μας γήπεδο θα αποτελεί το φάρο μέχρι την τελική δικαίωση.
Εξου και το “Κατωκοπιά Επιστροφή” το οποίο θυμίζει σε όλους τους συμπατριώτες μας και θα αποτελεί σημείο ενημέρωσης στους ξένους ποδοσφαιριστές και προπονητές το αγαπημένο κατεχόμενο χωριό μας.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, ευχαρίστησε τον ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη, τον ΚΟΑ και όλους όσους συνέβαλαν για την υλοποίηση του γηπέδου. “Οι προσπάθειες 15 χρονών δεν θα ευδοκιμούσαν χωρίς την τεράστια συμβολή σας”, τόνισε απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Κωνσταντίνου.|
Με μεγάλη ικανοποίηση είμαστε εδώ για να εγκαινιάσουμε το προσωρινό σπίτι της Δόξας, ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.
Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου βαθιά συγκινημένος, ευχαρίστησε τους πάντες για την εκπλήρωση του ονείρου και προανήγγειλε προπονητικό κέντρο στο όνομα του Νίκου Αναστασιάδη.
Με τη σειρά του ο ΠτΔ χαρακτήρισε ημέρα ορόσημο τη σημερινή και εξέφρασε την ευχή του “η Δόξα να επιστρέψει και να αγωνιστεί στη φυσική της έδρα”.