Ο Ουάρντα ξέρει ότι… πουλάει. Πιο σωστά, ξέρει ότι πουλάει ΠΟΛΥ. Στην Κύπρο, στον κόσμο της Ανόρθωσης. Γι’ αυτό κάθε τρεις και λίγο προχωρεί σε αναρτήσεις, με την τελευταία να… ανάβει φωτιές και να ξεσηκώνει τους φίλους της ομάδας της Αμμοχώστου.
Λογικό, όταν αναρτάει μία φωτογραφία του με την κυανόλευκη φανέλα αναγράφοντας ότι «δεν είμαστε τόσο μακριά». Ο καθένας λοιπόν, έβγαλε το συμπέρασμα ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Αυτό το… υπονοούμενο, τουλάχιστον, θεωρητικά αφήνει ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός. Μπορεί κάλλιστα να μεταφραστεί στο ότι η Ανόρθωση του κατέθεσε νέα οικονομική πρόταση, η οποία πλησιάζει τις απαιτήσεις του και είναι κοντά στην παραμονή του. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που θα διαφωνεί.
Ασχέτως των πληροφοριών που φέρνουν τον Χρήστο Πουλλαΐδη έτοιμο να προχωρήσει σε μία μεγάλη υπέρβαση για να τον κρατήσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», κατά την ταπεινή μου άποψη ο Ουάρντα χειρίζεται λανθασμένα την όλη ιστορία του με την Ανόρθωση και τον κόσμο της.
Εάν όντως είναι κοντά σε συμφωνία με την Ανόρθωση, δεν χρειάζεται να ξεσηκώνει τον κόσμο με τέτοιες αναρτήσεις. Τι σημαίνει «δεν είμαστε μακριά»; Είτε συμφωνείς, είτε όχι. Είτε ανακοινώνεις ότι ΜΕΝΕΙΣ, είτε δεν λες τίποτα, σεβόμενος την αγάπη και την εκτίμηση που σου έδειξε αυτός ο κόσμος.
Αν έχει συμφωνήσει ή προσανατολίζεται να πεις το «ναι», τότε αφήνεις την ανακοίνωση στην ίδια την ομάδα. Αν δεν υπάρχει τίποτα, τότε προφανώς κακώς προχωρεί σε τέτοιες αναρτήσεις.
Ευθύνη για το όλο σκηνικό έχει κατά την άποψή μου και η ίδια η Ανόρθωση, διότι η ίδια ουσιαστικά ήταν αυτή που του έδωσε πολύ περισσότερο… χώρο.

Ανδρέας Βεντούρης