Η είδηση του θανάτου της Ζέτας Αιμιλιανίδου  προκαλεί καθολική θλίψη, ενώ την υπουργό αποχαιρετά σύσσωμη η κοινωνία της Κύπρου. Όπως πληροφορούμαστε, αύριο Τετάρτη θα φτάσει στην Κύπρο από την Αθήνα η σορός της υπουργού Εργασίας, ενώ η κηδεία θα τελεστεί την Παρασκευή η ώρα 11 το πρωί.
Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αύριο με το πέρας του υπουργικού συμβουλίου που συνεδριάζει στις 9.30.
Τις τελευταίες εβδομάδες η Ζέτα Αιμιλιανίδου νοσηλευόταν στο ιατρικό κέντρο «Υγεία» στην Αθήνα έπειτα από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου που υπέστη στις 15 Μαΐου.
Σε ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε σήμερα το πρωί με μέλη της οικογένειας της Ζέτας Αιμιλιανίδου στα οποία μετέφερε τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της φίλης, Υπουργού και συνεργάτιδας του.
Σε ό,τι αφορά τα περαιτέρω, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να αναστείλει όλες τις δημόσιες δραστηριότητες του μέχρι και την ημέρα της κηδείας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε οδηγίες οι σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο και στα Υπουργεία να κυματίζουν από σήμερα μεσίστιες.