Για το πολύ σοβαρό θέμα για το οποίο αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΚΟΑ ότι το «Στέλιος Κυριακίδης» θα πρέπει να κλείσει για δέκα μήνες (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC Χάρης Θεοχάρους,
«Το ταρτάν στο «Στέλιος Κυριακίδης» το οποίο είναι σε άθλια κατάσταση τα τελευταία δέκα χρόνια θα πρέπει να αλλάξει στους επόμενους έξι μήνες;» διερωτήθηκε αρχικά.
Γνωρίζατε γι’ αυτό το θέμα; «Εκτιμώ τον κ. Μιχαηλίδη, είναι πολύ καλός επικοινωνιακά. Εμείς γνωρίζαμε ότι προτίθενται να βγουν με προσφορά. Τους ενημερώσαμε ότι αν γίνει αυτό θα βρεθούμε εκτεθειμένοι. Για πρώτη φορά προχώρησαν γρήγορα οι ενέργειες. Μιλάμε για τοποθέτηση στίβου σε ένα γήπεδο που χρίζει κατεδάφισης. Αν αυτό δε είναι παράλογο δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Πήγαμε σε συνάντηση με τον ΚΟΑ και προσπαθήσαμε να προλάβουμε τα γεγονότα. Δώσαμε εναλλακτικές λύσεις για το θέμα του στίβου».
Στην ΚΟΠ τι είπατε; «Η ΚΟΠ πήρε την επιστολή ότι δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το «Στέλιος Κυριακίδης» όταν αρχίσουν τα έργα. Η ΚΟΠ μας μετέφερε τους προβληματισμούς της. Είναι ένα σοβαρότατο θέμα. Είναι και ο Ακρίτας που θέλει επίσης να ασχοληθεί με το θέμα του γηπέδου. Θα μπορούσε να γίνει ένα προσωρινό γήπεδο για να φιλοξενηθούν οι δύο ομάδες και μετά να γίνουν τα έργα στο Παφιακό. Μια ολόκληρη επαρχία δεν έχει ποδοσφαιρικό γήπεδο α’ κατηγορίας. Δύο ομάδες α’ κατηγορίας δεν θα έχουν δίκαιο εφόσον κλείσει το «Στέλιος Κυριακίδης».
Τι εναλλακτική έχετε; «Δεν μπορώ να σκεφτώ εναλλακτική λύση. Μπορούν να βρεθούν λύσεις για να βολευτούν όλοι και το ποδόσφαιρο και τα άλλα αθλήματα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βλέπουν ανθρώπους έτοιμους να επενδύσουν και να τους βάζουν στο περιθώριο».