Υπολόγιζε και αυτός αλλά και το ΑΠΟΕΛ ότι θα πορεύονταν μαζί για τουλάχιστον τρία χρόνια όταν έδιναν τα χέρια και έπεφταν και οι υπογραφές το περασμένο καλοκαίρι.
Τελικά μόλις ένα χρόνο και 14 μέρες κράτησε η παρουσία του Οκριασβίλι στο ΑΠΟΕΛ.
Ανακοινώθηκε… το ΜΠΑΜ με την απόκτηση του στις 3 Ιουνίου 2021, ενώ στις 17 Ιουνίου 2022 βγήκε η ανακοίνωση για την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας τω δύο πλευρών.
Σε κανένα σημείο της σεζόν δεν θύμισε το εντυπωσιακό ποδοσφαιριστή που είδαμε κατά διαστήματα στην Ανόρθωση (ούτε εκεί είχε σταθερότητα) και φάνηκε από ένα σημείο και μετρά ότι οι φιλοδοξίες που έπρεπε να έχουν από αυτών ήταν πολύ μικρότερες σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι.

Και πως να ξεφορτωθείς ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024; Αυτό ήταν και το μεγάλο εμπόδιο. Ούτε τον Ιανουάριο βρέθηκε ομάδα που να καλύπτει τον ποδοσφαιριστή αλλά ούτε και τώρα με αποτέλεσμα αφού του διεμήνυσαν ότι θα ήταν εκτός ομάδας, κάθισαν στο τραπέζι και τα βρήκαν.
Πλέον ο Γεωργιανός διεθνής θα ψάξει τον 8ο σταθμό στην καριέρα του μετά από τις Γκάκρα, Μαριούπολη, Τσορνομόρετς, Γκενκ, Εσκίσεχιρ, Κράσνοταρ, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ.
Τι θα κρατήσουμε από αυτόν κατά την παρουσία του στο ΑΠΟΕΛ;

Μόνο την γκολάρα στο Τσίρειο επί του Απόλλωνα που ήταν ίσως το κορυφαίο γκολ του πρωταθλήματος αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει τον τίτλο στο ΑΠΟΕΛ, τον στόχο για τον οποίο πήγε στον Αρχάγγελο ο Οκρισαβίλι.
Εκείνο το ματς με τον Απόλλωνα ήταν το ένα από τα 7 του πρωταθλήματος στα οποία αγωνίστηκε σαν αλλαγή και εκείνο το γκολ ένα από τα μόλις τρία που πέτυχε στο πρωτάθλημα (σκόραρε επίσης με Εθνικό Άχνας και ΠΑΕΕΚ).
Έπαιξε σε άλλα 17 παιχνίδια σαν βασικός, ενώ μέτρησε και τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο (δύο βασικός και μια αλλαγή).

Χρίστος Χρίστου