Με υπομονή και ψυχραιμία, προχωρούν οι μεταγραφικές κινήσεις. Πολλά τα ονόματα υποψηφίων, αλλά τα πλείστα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται…στα θέλω της ομάδας.
Προπονητής και διοίκηση, αναλύουν το ρόστερ όπως έχει αυτή τη στιγμή και πιστεύουν ότι με τρεις μεταγραφές, γεμίζει η ομάδα.
Ένας κεντρικός αμυντικός ώστε να δημιουργηθεί μία 4άδα μαζί με τους Κρέσπο-Καρώ-Έσελινγκ συν τον Πολυκάρπου ο οποίος προορίζεται και για αμυντικό χαφ και δύο ακραίοι επιθετικοί μαζί με τους Ντογκαλά και Θεοδώρου αλλά και το Σταύρο Γαβριήλ θα είναι η 5άδα για τα δύο άκρα της επίθεσης.
Αυτά είναι τα τρία κομμάτια που χρειάζεται (επείγον) το παζλ για να συμπληρωθεί με δεδομένο πάντα, ότι θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του Μπέλετς για τα δοκάρια της ομάδας.
Ενδεχομένως στη συνέχεια, να αποκτηθεί και ένας ακραίος αμυντικός (βλέπε δεξιά) για τον κατάλογο Β ώστε να πλαισιώσει τον Τσεπάκ που θα πάρει την ευκαιρία για να δείξει αν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του βασικού.
Το βάρος λοιπόν στον κεντρικό αμυντικό και στους δύο ακραίους επιθετικούς και προβλέπεται ότι μέχρι την Τρίτη 28 Ιουνίου που θα αναχωρήσει η αποστολή για τη Σόφια, είναι εφικτό να κλείσουν και οι τρεις μεταγραφές.