Πολλά επεισόδια αναμένεται να προκύψουν στο σίριαλ ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ειδικότερα με την ευκολία με την οποία μιλά ο Πολωνός, θέλοντας να πείσει τους Βαυαρούς να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή.
Μετά τις χθεσινές του δηλώσεις ότι θέλει να αποχωρήσει άμεσα από τους πρωταθλητές Γερμανίας, η Μπάγερν Μονάχου πέρασε σε μια είδους αντεπίθεση, αντιδρώντας διά στόματος του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.
«Με κάλεσε ο Λεβαντόφσκι. Μεταξύ άλλων, μιλήσαμε για τις δημόσιες τοποθετήσεις του. Ξεκάθαρα του εξήγησα τη θέση μας σχετικά με το συμβόλαιό του», τόνισε το στέλεχος της Μπάγερν Μονάχου μιλώντας στην «Bild».
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αυτή την περίοδο είναι με την εθνική Πολωνίας και τη Δευτέρα σε ερωτήσεις που δέχθηκε σχετικά με το μέλλον του, είπε: «Θέλω να φύγω από την Μπάγερν. Κάτι έχει πεθάνει μέσα μου και θέλω περισσότερες συγκινήσεις στη ζωή μου. Η αποχώρησή μου είναι η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές. Δεν έχω σκεφτεί καμία άλλη πρόταση, εκτός από αυτή της Μπαρτσελόνα».