Ιδανικό ξεκίνημα στο Nations League για την Αυστρία που πέρασε με το εντυπωσιακό, 3-0 από την έδρα των Κροατών.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Λίντνερ έκανε τραγικό λάθος αλλά ο Πάσαλιτς έχασε απίθανη ευκαιρία και στο 25’ ο κίπερ της Αυστρίας είπε όχι σε σουτ του Πάσαλιτς από το ύψος της περιοχής. Τελικά στο 41’ ο Αρναούτοβιτς απέφυγε τον Τσαλέτα Τσαρ και με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1.

Στο 51’ ο Ίβουσιτς είπε όχι σε σουτ του Γκρέγκοριτς αλλά στο 54’ ο Βέμπερ έκανε τρομερή ενέργεια και γύρισμα από αριστερά και ο Γκρέγκοριτς πλάσαρε από το πέναλτι για το 0-2. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Κροατία, στο 57’ ο Ζάμπιτσερ με μακρινό συρτό σουτ έγραψε το 0-3. Στο 65ο λεπτό ο Ίβουσιτς είπε όχι σε σουτ του Σλάγκερ μέσα από την περιοχή ενώ στο 73’ το σουτ του Ζάμπιτσερ πέρασε  μόλις έξω. Στο 83ο λεπτό ο Ίβουσιτς νίκησε ξανά τον Σλάγκερ.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Ίβουσιτς, Πόνγκρατσιτς, Γιουράνοβιτς, Τσαλέτα Τσαρ, Σόσα, Μπρόζοβιτς, Πάσαλιτς (58’ Βλάσιτς), Κόβατσιτς (71’ Όρσιτς), Μάιερ (58’ Μόντριτς), Μπρέκαλο, Κράμαριτς (58’ Μπούντιμιρ)

ΑΥΣΤΡΙΑ: Λίντνερ, Τράουνερ, Βέμπερ (77’ Φριντλ), Ντάνσο, Βάιμαν (72’ Μπαουμγκάρτνερ), Λάινερ (46’ Τρίμελ), Λάιμερ, Ζάμπιτσερ, Σλάγκερ, Ονίσιβο (46’ Γκρέγκοριτς), Αρναούτοβιτς (46’ Ζάιβαλντ)