Το σκέφτονται και το ξανασκέφτονται στην Ανόρθωση. Πιο συγκεκριμένα, ο Νεόφυτος Λάρκου, ξέροντας ότι θα κληθεί πλέον να κολυμπήσει στα…πολύ βαθιά, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πάει απροστάτευτος και να αποτύχει στο όραμα που έχε για να φτιάξει την Ανόρθωσης, με την ίδια επιτυχία, όπως είχε φτιάξει την Ομόνοια.
Δεν θέλει και δεν πρόκειται να πάρει αποφάσεις τέτοιες που να περιέχουν μεγάλο ρίσκο και το μεγαλύτερο του στοίχημα, είναι η προπονητική ομάδα. Βλέποντας ότι η σεζόν που ολοκληρώθηκε, στέφθηκε με αποτυχία, θεωρεί ότι όσες και όποιες μεταγραφές γίνουν, αν δεν τύχουν της σωστής διαχείρισης από την προπονητική ομάδα, δεν θα έχουν καμία τύχη και επίσης δεν θα έχει καμία τύχη η ομάδα.
Για το λόγο αυτό, θα θέσει θέμα σύνθεσης προπονητικής ομάδας, χωρίς να σημαίνει ότι κα ανάγκην πρέπει να φύγει ο Κετσπάγια. Αν όμως ο Τιμούρ δεν αποδεχθεί τις εισηγήσεις για αλλαγές, τότε όλα μπορούν να προκύψουν.
Για το λόγο αυτό, το σκηνικό με τον προπονητή, είναι αλληλένδετο με την στελέχωση όλου του τιμ, με το Λάρκου να θεωρεί και να προτείνει αλλαγές.
Ένα θέμα που ενδεχομένως να φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις και για το λόγο αυτό, ανά πάσα στιγμή μπορούν να ανατραπούν τα πάντα σε σχέση με το μέλλον της προπονητικής ομάδας, περιλαμβανομένου και του Κετσπάγια.