Με μήνυμά του στο facebook, το πρώην διοικητικό στέλεχος της Ανόρθωσης, Μιχαλάκης Στεργίδης, έστειλε μήνυμα ενότητας και στήριξης στον Τιμούρ Κετσπάγια. Αναλυτικά:
«Όπως έχω υποσχεθεί ότι σήμερα θα έκανα την τελευταία μου δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο (FB) για να συγχαρώ την ομάδα μας για την ..έξοδο μας στην Ευρώπη που δυστυχώς δεν έγινε…  Το μόνο που μπορώ να πω  ΕΙΝΑΙ  ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ..!  ΜΙΑΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ!!
Η ομάδα μας τα 3 τελευταία χρόνια είναι στους πρωταγωνιστές, διεκδικητές, των πρωταθλημάτων εφέτος Ατυχήσαμε… Κατ’ ακρίβεια.. Αυτοκτονήσαμε …Καθήκον και υποχρέωση μας είναι να συνεχίσουμε να την υποστηρίζουμε.  Διοίκηση και τεχνική ηγεσία (οποία και να είναι..) που σήμερα είναι ο ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ  που η παρουσία και προσφορά  του στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ είναι ανεπανάληπτη! Υποστηρίζω τα ποιο πάνω όχι γιατί είναι φίλος και κουμπάρος μου (κατά μερικούς), Αλλά  μόνο γιατί είμαι ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ.  Όταν θα φύγει και θα φύγει κάποια μέρα  θα μπορεί να κριθεί  σωστά και αντικειμενικά για το έργο του θετικό ή αρνητικό. Μέχρι τη μέρα αυτή, κάποιοι λίγοι πολύ λίγοι  “ειδικοί” και “προπονητές” της κερκίδας  που βρίζουν και χυδαιολογούν να σταματήσουν ή να  αλλάξουν λεξιλόγιο…(αν μπορούν) η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΔΕΝ  ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ξανά όλους τους διαδικτυακούς φίλους και όχι μόνο  για την επικοινωνία και την κριτική που μου έκαναν. Καλή η κακή..
Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ  !!
Υ. Γ Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ για την συμμετοχή του στη Ευρώπη… Σίγουρα όμως ΟΧΙ και γιατί μας νίκησε, διέσυρε..».