Στα ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών του απέδωσε την ήττα από τον Απόλλωνα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή.
«Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μας. Όμως οι λεπτομέρειες, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν ήταν μαζί μας. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε εδώ να διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Έδειξαν και σήμερα, ξέρουμε τα προβλήματα και τις αδυναμίες μας. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Πληρώσαμε κάποια λάθη μας. Δεν είναι δικαιολογία. Σ’ αυτό το επίπεδο πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο παιχνίδι. Ο Απόλλων ήταν αποτελεσματικός σε όλες τις φάσεις, συγχαρητήρια για τη νίκη του. Συνεχίζουμε, αυτό είπα στα αποδυτήρια. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι με την Ανόρθωση, είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από σας που δεν είδε μια εξαιρετική ομάδα. Ο αντίπαλος νίκησε στα σημεία».

-Για την επόμενη μέρα: «Να τελειώσει η χρονιά και θα δυναμώσουμε την ομάδα τη νέα σεζόν με παίκτες που θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω».

-Για το ματς με την Ανόρθωση: «Είναι πολύ σημαντικό. Η αντίπαλος μας δημιούργησε πολλά προβλήματα τη φετινή σεζόν. Ξέρετε τι σημαίνει η 2η θέση τη φετινή περίοδο».

-Για το πώς διαχειρίστηκε προσωπικά τον αγώνα: «Αυτό ήταν ένα δικό μου θέμα που έπρεπε να δουλέψω από μόνος μου. Ήρθα κι έκανα τη δουλειά μου. Τακτικά δεν έχω παράπονα, ατομικά έχω. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί στον Αρχάγγελο».

-Για τους τραυματισμούς: «Είχαμε δύο εξαιρετικούς σέντερ φορ και μπορεί να τελειώσει η χρονιά και να μην τους έχουμε μαζί».

-Για το ότι δεν φτάνει στο πρωτάθλημα: «Αν ο συνάδελφος πάρει το πρωτάθλημα θα αξίζει συγχαρητήρια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να φέρουμε ποδοσφαιριστές για να είμαστε καλύτεροι τη νέα χρονιά. Ξέρετε τον τρόπο παιχνιδιού μας, αν ατύχησα κάποια χρόνια. βλέπουμε μπροστά».