Ήταν στις 7 του περασμένου Μάρτη, όταν η Ομόνοια ανακοίνωνε την πρόσληψη του Νιλ Λένον. Δυο μήνες μετά, θα μπορούσε κάλλιστα, χωρίς να μειώνεται σε καμία περίπτωση το έργο του προηγουμένου προπονητή, να λεχθεί, ότι ο ΒορειοΙρλανδός τεχνικός, κατάφερε μέσα σε αυτό το διάστημα να δώσει ξανά ταυτότητα στο «τριφύλλι», να ανεβάσει την απόδοση της ομάδας, να αγωνίζεται με ένα τρόπο που… αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου, να μπορεί να ξεπερνά με επιτυχία οποιουδήποτε είδους εμπόδια και να βρίσκεται γενικότερα αυτή την περίοδο σε μια πολύ καλή κατάσταση.
Εκμεταλλεύεται πλήρως το ποιοτικό ρόστερ του (είναι πολλοί οι παίκτες που έχουν ανέβει σημαντικά), αγωνίζονται με μεγάλη θέληση, πάθος, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, είτε είναι… βασικοί, είτε έρχονται από τον πάγκο και το πιο σημαντικό είναι ότι έρχονται παράλληλα και επιτυχίες. Αυτό βοηθά γενικότερα και στην ψυχολογία, ενώ πλέον η ομάδα αγωνίζεται με πιο σωστό αγωνιστικό προσανατολισμό, είναι πιο επιθετική, πιο δημιουργική και μπορεί και πετυχαίνει τέρματα…
Αυτό είναι που θέλει να βλέπει ο κάθε οπαδός της Ομόνοιας και στόχος φυσικά είναι η ομάδα να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, ώστε να είναι πανέτοιμη για τον τελικό της 25ης Μαΐου.