Ο ατζέντης του Μιξ Ντίσκερουντ, Φρέντρικ Ρισπ, παραχώρησε δηλώσεις τονίζοντας, μέσα σε άλλα, πως ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, θέλει να παραμείνει στο τριφύλλι και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Ο Μιξ περνάει καλά στην Κύπρο και θέλει να παραμείνει στην Ομόνοια. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με την Ομόνοια, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι το επίσημο ακόμα».
Για τη σεζόν:  «Παρά το ότι η σεζόν του δεν ήταν και η καλύτερη που είχε στην καριέρα του, τα πράγματα πήγαν καλά για τον ίδιο. Με τον ερχομό του νέου προπονητή (σ.σ Νιλ Λένον), κατάφεραν να κατακτήσουν το κύπελλο και να εξασφαλίσουν θέση στην Ευρώπη. Επίσης ο νέος κόουτς συμπαθεί πολύ τον Μιξ και αυτό είναι το σημαντικό.
Για το συμβόλαιο του: «Όπως είπα και πριν αυτός και η οικογένεια του περνάνε καλά στην Κύπρο. Θα ήθελε να παραμείνει στην Ομόνοια, αλλά ακόμα είμαστε σε διαπραγματεύσεις, Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο».
Αν θα επιστρέψει στο πρωτάθλημα Σουηδίας: «Δεν νομίζω να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Σουηδίας είναι εναλλακτική λύση».