Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας.
«Αρχίσαμε σιγά-σιγά για τον προγραμματισμό. Αποκτήσαμε τον Κούρο που αγωνιζόταν στην ΠΑΕΕΚ, τον Καμαρά που αγωνιζόταν στη Γαλλία, τον Μάρκο Χαραλάμπους από την ΠΑΕΕΚ, όμως ταυτόχρονα τρέχουμε πολλά με τον γήπεδο γιατί ετοιμαζόμαστε για τα εγκαίνια τον Ιούνιο. Έχουμε τα εισιτήρια διαρκείας και υπάρχει ζήτηση και ευχαριστούμε τον κόσμο, είμαστε ευχαριστημένοι μέχρι στιγμής. Τρέχουμε για καλά πράγματα και το γήπεδο είναι αυτό που μας δίνει δύναμη. Ονειρεύομαι μια κερκίδα γεμάτη και το βλέπω και το πιστεύω. Μου λένε διάφοροι για επενδυτές και με ρωτάνε εάν δεν ανησυχώ. Αυτό που τους λέω είναι πως η Δόξα είναι μαθημένη στα δύσκολα και είμαι σίγουρος πως ακόμη μια χρονιά θα τα καταφέρουμε στο δικό μας σπίτι» είπε αρχικά.
Για τον προγραμματισμό: «Ο Μάρκος Χαραλάμπους είναι ένα παιδί-διαμάντι. Είναι ένα παιδί δικό μας και πάντοτε τον ήθελα να επιστρέψει. Ο Κούρος είναι ένας πολύ καλό παίκτης. Να είστε σίγουροι πως αν βρούμε κυπριακό στοιχείο θα το αποκτήσουμε, όμως δεν θα κάνουμε πολλές μετεγγραφές. Οι παίκτες που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή διατηρούν συμβόλαια. Ξέρω και νιώθω πως οι παίκτες οι δικοί μου για να φύγουν πρέπει να δεχθούν προτάσεις με πολύ υψηλότερα συμβόλαια. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και ξέρω πως δύσκολα θα φύγουν».
Για τα οικονομικά και τους επενδυτές που μπήκαν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο: «Αναλάβαμε τη Δόξα με πολλά χρέη, κάποτε επίναμε νερό από τη φουντάνα που λέει ο λόγος και πλέον είμαστε μια ομάδα νοικοκυρεμένη. Γίνεται προσεκτική δουλειά, μετράμε τα κουκιά μας και δεν πάμε του κουτουρού. Δεν θα αφήσουμε την ομάδα να κινδυνέψει».