Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλωνας με την οποία, ανάμεσα σε άλλα, τονίζει πως «η Κυριακή είναι γιορτή», ενόψει του ματς με το ΑΠΟΕΛ.
Αναλυτικά:
«Μάγκες και περήφανοι υποστηρικτές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της ΘΥΡΑ 1,
Ακόμη ένα μεγάλο τριήμερο βρίσκεται μπροστά μας και η ΛΕΜΕΣΟΣ έτοιμη για άλλη μια φορά να ζήσει στους ρυθμούς της ΘΥΡΑ 1.
Ξεκινάμε από σήμερα με τον Σύνδεσμο να ανοίγει στις 7!
Αύριο Σάββατο ο Σύνδεσμος θα ανοίξει απο τις 12:00 για προθέρμανση. Στις 15:30 αναχωρούμε μαζικά για το κλειστό γήπεδο Ζακακιού και τον αγώνα καλαθόσφαιρας σε Τροχοκάθισμα που ξεκινά στις 16:00. Οφείλουμε ΑΠΑΝΤΕΣ να δώσουμε μαζικά το παρών μας σπρώχνοντας τα θεριά του ΘΡΥΛΟΥ που μας κάνουν πάντα περήφανους! Στην συνέχεια επιστρέφουμε στον σύνδεσμο για ένα μεγάλο pre-game πάρτι όπως παλιά, όπως μάθαμε τόσα χρόνια!
Η Κυριακή είναι γιορτή! Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός από το μεσημέρι κι εμείς πανέτοιμοι για όλα. Με την εντολή των υπευθύνων ξεκινάμε μαζικά δίνοντας νέο σημείο συνάντησης στην κλινική γύρω στις 17:00. Από εκεί όλα τα γαλανόλευκα αλάνια θα πορευτούμε προς την Δυτική και το πάρτι ξεκινά…!
Εκστασιασμένοι, βγάζουμε όλοι την ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΗ τρέλα που μας διακατέχει εντός και εκτός γηπέδου κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»