Η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» αναμένεται να προχωρήσει σε περικοπές μισθών που θα φτάσουν μέχρι και το 25%, μετά την βαριά ήττα από την Μπράιτον και την αποτυχία του συλλόγου να κερδίσει την συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στα χειρότερά της την φετινή σεζόν και η βαριά ήττα με 4-0 από την Μπράιτον στο Άμεξ που «μηδένισε» τις πιθανότητες του συλλόγου για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, αναμένεται να φέρει ντόμινο εξελίξεων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», οι «κόκκινοι διάβολοι» θα προχωρήσουν σε περικοπές μισθών έως και 25% μετά την καταστροφική πορεία της ομάδας και την μη πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Αυτό σημαίνει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα δει τον μισθό του να μειώνεται από 385,000 λίρες την εβδομάδα σε 288,000 λίρες, εφόσον παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, αυτό είναι το λιγότερο για τον Πορτογάλο άσο, καθώς αν αποφασίσει να συνεχίσει να βρίσκεται στην Γιουνάιτεντ, τότε δεν θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.