Ολο και πιο κοντά στο να βάλει την υπογραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, φαίνεται πως είναι ο Κιλιάν Μπαπέ, σύμφωνα με τους Γάλλους.
Οι Παριζιάνοι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να διατηρήσουν τον 23χρονο αστέρα τους στο «Παρκ Ντε Πρενς». Προκειμένου να τον πείσουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, οι άνθρωποι της Παρί του προσφέρουν αστρονομικό συμβόλαιο.
Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η «El Pais», η διοίκηση θέλει να κρατήσει τον Μπαπέ όπως είναι, δηλαδή ως παίκτη franchise και αστέρι της ομάδας. Η προσφορά του συλλόγου για τον Παγκόσμιο Κυπελλούχο του 2018 αφορά μπόνους υπογραφής 80 εκατομμυρίων ευρώ, μισθό 40 εκατομμυρίων ευρώ τον πρώτο χρόνο και 50 εκατομμύρια ευρώ τον δεύτερο, συν τη μεταβίβαση του 100% των δικαιωμάτων εικόνας στον ίδιο τον παίκτη.
Πρακτικά αυτό συνεπάγεται ότι ο σύλλογος του Παρισιού θα χάσει αρκετά χρήματα, ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πρόθυμη να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον 23χρονο ακόμα κι αν αυτό της κοστίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ.
Αυτή η προσφορά είναι σε περίπτωση ανανέωσης για δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2024. Αν τώρα ο Μπαπέ βάλει την υπογραφή του μέχρι το 2025, το μπόνους υπογραφής θα ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια ευρώ και τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ο μισθός θα αυξηθεί στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Νούμερα που ξεπερνούν αυτά που προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έριξε στο τραπέζι μία πρόταση των 180 εκατομμυρίων ευρώ ως μπόνους υπογραφής, 40 εκατομμύρια ευρώ για μισθό και το 50% των δικαιωμάτων εικόνας του.
Από την πλευρά του πάντως ο Κιλιάν Μπαπέ δεν θα δώσει την απάντησή του πριν από τις 21 Μαΐου, τότε δηλαδή που ολοκληρώνεται η σεζόν στη Ligue 1. Μια απόφαση που ελήφθη από σεβασμό προς την Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά.