Ευχές στο Νίκο Κατσαβάκη από την Ανόρθωση για τα γενέθλια του.
Η σχετική ανάρτηση: Τα 43α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα (16/5) ο Νίκος Κατσαβάκης και οι #retrostories του εύχονται χρόνια πολλά με ένα μικρό αφιέρωμα στην παρουσία του με τα «κυανόλευκα».
Όταν ο Τιμούρ Κετσπάγια τον επέλεγε ως μεταγραφή από το Διγενή Μόρφου το Καλοκαίρι του 2004, ελάχιστοι μπορούσαν να προβλέψουν πόσο σπουδαία θα ήταν η προσφορά του. Για μια εξαετία ήταν από τις βασικότερες των επιλογών των προπονητών του και κατέκτησε με την ομάδα μας δυο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και ένα σούπερ καπ. Ήταν δε πρωταγωνιστής στις μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες των 00’s, με την πρόκριση στην Τραπεζούντα και τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Από αυτή την τελευταία επιλέξαμε και τη φώτο, με μαρκάρισμα στον μεγάλο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς από τον αγώνα με την Ίντερ στις 4/11/2008.
Από αριθμούς, με 190 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είναι 2ος «ξένος» όλων των εποχών πίσω από τον Τιμούρ Κετσπάγια και δεύτερος όλων των εποχών στην Ευρώπη με 35 πίσω από το Νίκο Παναγιώτου. Σκόραρε και 16 φορές.
Ο αγαπημένος μας «Κάτσα» κατάγεται από τις Σέρρες και στο σήμερα δραστηριοποιείται στη γενέτειρά του σε διοικητικό πόστο ως πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών.