Μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, η προσοχή στον Απόλλωνα στρέφεται αποκλειστικά στο θέμα προγραμματισμός.
Πέτρος Κονναφής και Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ δεν σταμάτησαν ποτέ να είναι σε επαφή για θέματα προγραμματισμού ακόμα και όταν «παιζόταν» η υπόθεση τίτλος, δύο συνεργάζονται άψογα και αυτό που άφησαν να εννοηθεί είναι ότι έχουν προχωρημένα κάποια πράγματα.
Η πρώτη μεταγραφή θα είναι ο Βα και αναμένονται οι επόμενοι.
Αυτό που επίσης ενδιαφέρει τον κόσμο είναι το μέλλον του αρχηγού Χάμπου Κυριάκου. Ο ίδιο το είπε ότι αν δεν συνεχίσει στον Απόλλωνα, μόνο στο εξωτερικό θα πάει να παίξει, αλλά μαθαίνουμε ότι για την ώρα δεν υπάρχει πρόταση που να τον ικανοποιεί.
Όσο περνούν οι μέρες θα πρέπει να πάρει την απόφαση του, με τους ανθρώπους του Απόλλωνα να βάζουν πίεση στον αρχηγό τους για να βάλει υπογραφή.

Ο πρόεδρος άφησε να εννοηθεί ότι τον θέλουν στην ομάδα και μέσα από την συνάντηση τους θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Αυτό που αναμένεται να του μεταφέρει ο πρόεδρος είναι ότι θα πρέπει σύντομα να αποφασίσει αν θα βάλει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές ή όχι.