Τη φετινή σεζόν η οποία ολοκληρώνεται, οι Τάντι, Φαράζ και Ολατούντζι ήταν εγγεγραμμένοι στον κατάλογο Β’. Αυτό ωστόσο δεν θα ισχύει τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ήδη συμπληρώσει τα 22 τους χρόνια και συνεπώς, δεν θα μπορούν να συγκαταλέγονται στον κατάλογο Β’. Ο Φαράζ έχει συμπληρώσει μάλιστα τα 23 του χρόνια (γεννημένος στις 11/02/1999), ενώ οι άλλοι δύο τα 22 τους (Τάντι 11/10/1999, Ολατούντζι 05/10/1999).
Ο Φαράζ έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις με την παρουσία του στο δεύτερο μισό της σεζόν κι έχει αυξημένες πιθανότητες παραμονής, ενώ ο Τάντι έχει συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολατούντζι, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια από την Λάγιος Νιγηρίας, αλλά μοιάζει απίθανο να συνεχίσει στην ΑΕΚ, πιάνοντας θέση στον κατάλογο Α’…
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Χωρίς οποιαδήποτε απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Οι Μάμας και Εγγλέζου είναι οι μοναδικοί που δεν υπολογίζονται στο πλάνο του Νταβίντ Μπαντία.

Ανδρέας Βεντούρης