Πάει να δημιουργηθεί απρόβλεπτο σκηνικό, μεταξύ των μελών της εκτελεστικής που θα κληθούν να τοποθετηθούν υπέρ ή κατά των  εισηγήσεων Μίλοραντ Μάζιτς.
Οι πληροφορίες που συγκεντρώσαμε καταλήγουν σε αυτή την πρόβλεψη. Με τα σημερινά μάλιστα δεδομένα, ενδεχομένως να γίνει ντέρμπι η ψηφοφορία κάτι που αν τελικά επιβεβαιωθεί, να δημιουργήσει όχι απλά διχασμό, παρά μόνο και απρόβλεπτο σκηνικό, στα ενδότερα της ΚΟΠ.
Η σύνθεση της εκτελεστικής επιτροπής, η οποία θα κληθεί να πάρει την απόφαση, αποτελείται από τους ακόλουθους:

    1. Γιώργος Κούμας Πρόεδρος
    2. Ευριπίδης Λοϊζίδης Μέλος
    3. Ιωάννης Τσαγγάρης Μέλος
    4. Μιχάλης Μίτας Μέλος
    5. Φοίβος Βάκης Γενικός Γραμματέας
    6. Γιώργος Φαντάρος Βοηθός Γενικός Γραμματέας
    7. Ευάγγελος Μούσκος Αντιπρόεδρος
    8. Μιχάλης Ππεκρής Αντιπρόεδρος
    9. Νίκος Νικολάου Αντιπρόεδρος
    10. Φώτης Φωτίου Αντιπρόεδρος
    11. Χάρης Λοϊζίδης Αναπληρωτής Πρόεδρος

Προκύπτει αυτή τη στιγμή μία κοινή στάση από τους εκπροσώπους της Ομόνοιας (Νίκος Νικολάου), της Ανόρθωσης (Μιχάλης Ππεκρής), του Απόλλωνα (Φοίβος Βάκη), της ΑΕΛ (Φώτης Φωτίου) οι οποίοι θα ταχθούν κατά της εισήγησης Μάζιτς ενώ εκτός από το ΑΠΟΕΛ φαίνεται και η ΑΕΚ να είναι υπέρ της εισήγησης του Σέρβου.
Το σκηνικό όμως, θα διαμορφωθεί από την ψήφο των άλλων εκπροσώπων και συγκεκριμένα της Νέας Σαλαμίνας ( Γιώργος Φαντάρος) της Πάφος FC (Ευριπίδης Λοϊζίδης) της Δόξας Κατωκοπιάς (Μιχάλης Μίτα) και της β’ κατηγορίας (Ιωάννης Τσαγγάρη) με τους δύο τελευταίους να είναι συνήθως στο πλευρό του Γιώργου Κούμα και να ψηφίζουν αυτό που θέλει.
Βασικά, ο πρόεδρος της ΚΟΠ θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα και για το λόγο αυτό οι παρασκηνιακές του διαβουλεύσεις στα επόμενα 24ωρα θα δείξουν και την κατεύθυνση στην οποία θα στραφεί η πλειοψηφία της εκτελεστικής επιτροπής.

Μιχάλης Παπαγεωργίου