Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει προσθέσει στη λίστα της τον Πολ Πογκμπά, που το προσεχές καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το Footmercato να αναφέρει πως σε πρόσφατη συνάντηση με τον Λεονάρντο, ο Γάλλος εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής.
Το σενάριο να πέσουν τίτλοι τέλους στο τέλος της σεζόν μεταξύ του Πολ Πογκμπά και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αρκετά πιθανό, με τις δύο πλευρές να μην έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής σε συμφωνία για την ανανέωση συμβολαίου.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του βέβαια, ο Πογκμπά ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει για την καριέρα του, όμως τόνισε πως επιθυμία του είναι να παίζει για να κερδίζει τίτλους, κάτι που δεν συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τους κόκκινους διαβόλους.
Σύμφωνα με το Footmercato, ο 29χρονος αποτελεί στόχο του αθλητικού διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, για τον οποίον ο Γάλλος είναι προτεραιότητα το προσεχές καλοκαίρι.
Ο Λεονάρντο είναι πεπεισμένος πως ο Πογκμπά είναι ο παίκτης που χρειάζεται ο σύλλογος του Παρισιού για να βελτιώσει τη μεσαία γραμμή. Μάλιστα, έχει πραγματοποιηθεί ήδη μία πρώτη συνάντηση με τον παίκτη της Γιουνάιτεντ, ο οποίος εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Παρί στο τέλος της σεζόν.
Στις ομάδες που τον διεκδικούν βρίσκεται και η Γιουβέντους, ωστόσο όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ ο σύλλογος του Τορίνο δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα.