Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στη μάχη του τίτλου.
Η αρχική τοποθέτηση: «Μόνοι μας βάζουμε δύσκολα στον εαυτό μας. Είχαμε προβάδισμα και το φέραμε επί ίσοις όροις. Δεν ήταν η εμφάνιση που έπρεπε να έχει μια ομάδα που αγωνίστηκε μπροστά σε 7.000 φίλους της. Ήταν μια κακή εμφάνιση, αποκαρδιωτική. Υπάρχει η διακοπή για τις γιορτές του Πάσχα. Τις επόμενες ώρες θα αξιολογηθεί η κατάσταση από τη διοίκηση. Πλέον, το δείγμα είναι πολύ μεγάλο. Και πάλι το πρωτάθλημα είναι στα πόδια μας. Έχουμε παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό. Τίποτε δεν χάθηκε,, μόνο το προβάδισμα που είχαμε. Για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να νικάς, και ο Απόλλωνα δεν παίρνει τη νίκη».
Αν πρέπει να αλλάξει κάτι: «Θα υπάρχουν συζητήσεις με τους τεχνικούς για να δούμε τι φταίει. Αυτό που μετρά είναι η ουσία. Ο Απόλλων είναι μακριά από τις νίκες εδώ και μεγάλο διάστημα. Πρέπει να δούμε τι φταίει. Είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την ομάδα στην κορυφή. Θα δούμε τι συμβαίνει για να διορθώσουμε κάποια πράγματα.  Δεν υπάρχει οτιδήποτε αυτή τη στιγμή. Θα αποφασίσει ο πρόεδρος ο οποίος έχει το οικονομικό και ψυχολογικό κόστος».
Για το ότι θα πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση: «Δεν τέθηκε ποτέ θέμα προπονητή. Αφήστε να περάσουν οι ώρες, να γίνουν οι συναντήσεις για να δούμε πως θα πορευτούμε. Δεν υπάρχει δικαιολογία για την εικόνα της ομάδας. Όταν παρουσιάζουμε αυτό το χάλι, υπάρχει προβληματισμός. Πρέπει όλοι να σεβαστούν τη διοίκηση και τον κόσμο. Θα πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες που τους αναλογούν για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στο στόχο της».
Για την πίεση: «Πάντα υπήρχε. Την ώρα που αρχίζει ο αγώνας δεν σκέφτεσαι τίποτε. Μόνο στο δικό μας μυαλό μπορεί να υπάρχει αυτό. Πίεση υπάρχει σε όλους. Υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες με το ρόστερ του Απόλλωνα. Τους πιστεύουμε, είμαστε δίπλα τους. Θα δούμε πως θα βρούμε τις λύσεις».
Για τον κ. Τσόρνιγκερ: «Τώρα είναι ο ίδιος που πρέπει να βρει τις λύσεις. Δεν γίνεται στις νίκες να λέμε για τους παίκτες και τον προπονητή και στις ήττες να φταίει ο προπονητής. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το σερί. Αυτό που θέλουμε είναι ηρεμία και ψυχραιμία. Έχουμε τρομερή ποιότητα και πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να εξέλθει από αυτό το σερί».