Σε δύο ματς, έπρεπε να δείξει ο Νιλ Λένον, γιατί τον έφερε στην Κύπρο η Ομόνοια και όχι μόνο έδειξε, αλλά εξέπληξε με το αγωνιστικό πρόσωπο η ομάδα του.
Μετά το καταπληκτικό 70λεπτο απέναντι στην ΑΕΛ, ήρθε η…μαγική κυριολεκτικά εμφάνιση με την Ανόρθωση, έχοντας στον πάγκο ένα μαέστρο κόουτς.
Οι «πράσινοι» έθελξαν με την εμφάνιση τους. Αφόπλισαν την αντίπαλο ομάδα και κυριολεκτικά επιβλήθηκαν στο γήπεδο.
Αποδείχθηκε, ότι ο Λένον, όχι απλά έστησε σωστά την ομάδα του, αλλά διάβασε εξίσου την Ανόρθωση και πλέον με το 2-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι στην κατοχή της Ομόνοιας το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.
Όσο και αν στο ποδόσφαιρο, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, εντούτοις με το 2-0  και τον επαναληπτικό στο…καμίνι του ΓΣΠ θεωρείται το απόλυτο φαβορί για να κλείσει θέση στον τελικό της 25ης Μαΐου.
Αναφορικά με την αγωνιστική παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών, σαφώς και είδαμε ορισμένες μονάδες να εντυπωσιάζουν, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ομάδα διακρίθηκε σαν σύνολο.
Απλά, μία ειδική μνεία για το Φώτη Παπουλή και για τον Λοΐζο Λοΐζου, όπως βέβαια και για το Φαμπιάνο.
Η Ομόνοια του Νιλ Λένον αποδεικνύει ότι θυμίζει την περσινή πρωταθλήτρια και μία ομάδα έτοιμη να…σώσει τη χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου!
Θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι τη μεθεπόμενη Τετάρτη στο ΓΣΠ θα βρεθούν 14-15 χιλιάδες φίλοι της, οι οποίοι μετά την απογοήτευση του πρωταθλήματος, βλέπουν πλέον το σκηνικό να διαφοροποιείται και θέλουν να συμβάλουν ώστε να πανηγυρίσουν τον τίτλο του κυπέλλου και να στήσουν νέα φιέστα στο «Ηλίας Πούλλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/04/26/omonoia-laos-kypello-fotos-vinteo/