Η ήττα από την Ομόνοια, η εμφάνιση, οι επιλογές του και ο… Νεόφυτος Λάρκου, απασχόλησαν στη συνέντευξη του Τιμούρ Κετσπάγια.

Πρώτο σχόλιο: «Δεν ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του παιχνιδιού. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν θα έλεγα ότι ήμασταν τόσο κακοί, η διαφορά μας είναι πως χωρίς ευκαιρίες δεχθήκαμε τα γκολ. Σίγουρα η Ομόνοια ήταν καλύτερη στο α ημίχρονο, είχαμε κι εμείς μια φοβερή ευκαιρία για να πετύχουμε γκολ . Η ευθύνη βαραίνει εμένα. Προσπαθήσαμε στο β’ ημίχρονο να αλλάξουμε κάποια πράγματα, βρήκαμε ευκαιρίες, δικαιούμασταν ένα γκολ. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι, σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο εκτός έδρας. Θα πάμε εκεί και να κυνηγήσουμε. Έχουμε ακόμη 90 λεπτά, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται. Όπως νικήσαμε στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε και στη ρεβάνς. Το πιο λυπηρό είναι ότι μετά από χρόνια γεμίσαμε το γήπεδο αλλά δεν μπόρεσε ο κόσμος να χαρεί. Θα πάμε να παίξουμε και να διεκδικήσουμε».

Αν ήταν λάθος η επιλογή του Λάζαρου στην κορυφή και του Εσκοβάλ στο δεξί άκρο: «Επιθετικό μπορεί να μην είχαμε αλλά είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν σχεδόν από το κόρνερ. Δεν πιστεύω ότι η τακτική που επιλέξαμε ήταν πρόβλημα. Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεσαι παίκτες προσωπικότητες. Ότι και να πούμε τώρα, είναι αργά. Χάσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά έχουμε ένα 90λεπτο. Ήταν αναγκαστική η χρησιμοποίηση του Εσκοβάλ, ο Αμπαρτζουμιάν ήταν με τους ορούς για μία βδομάδα. Αμυντικά ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Είναι το αδύναμο σημείο της ομάδας. Αμυντικά δεν σημαίνει μόνο οι αμυντικοί, αλλά γενικώς η λειτουργία. Δεν ήταν πρόβλημα το ότι παίξαμε χωρίς επιθετικό».

Για τα δημοσιεύματα για τον Νεόφυτο Λάρκου: «Άκουσα κι εγώ από… πρώτο χέρι. Όποιος μπορεί να έρθει στην ομάδα και να βοηθήσει… Δεν είμαι εγώ που αποφασίζω. Δεν μπορεί όμως να μου φέρνει έναν παίκτη… Όποιος παίκτης κι αν έρθει, θα πρέπει να έρθει με τη δική μου συγκατάθεση. Δεν έχουμε πρόβλημα να διαλέξουμε παίκτες».