Μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης, ο προπονητής της Ομόνοιας Νιλ Λένον δήλωσε τα ακόλουθα:
«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση. Μπήκαμε εξαιρετικά και τελειώσαμε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Αξίζαμε τη νίκη αλλά ήταν το α’ ημίχρονο, δεν υπάρχουν πανηγύρια στα αποδυτήρια. Έχουμε ματς το Σαββατοκύριακο και μετά τον επαναληπτικό. Παραμένουμε τα ταπεινοί και ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο».

Για το μηδέν παθητικό και για το ανέβασμα του Λοίζου: «Δεν είναι μόνο ο Λοϊζος. Ήταν εξαιρετικός αλλά όλοι ήταν εξαιρετικοί. Το μηδέν το κρατήσαμε λόγω του Φαμπιάνο ο οποίος έκανε εξαιρετική επέμβαση στο 1-0. Καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα. Ο επαναληπτικός με την ΑΕΛ και το σημερινό ματς με αφήνουν ικανοποιημένος».

Πρόσθεσε για τον Λοίζου: «Στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ τον χρησιμοποίησα σαν αλλαγή. Δεν έκανε καλό παιχνίδι και η γλώσσα του σώματος του επίσης ήταν φτωχή και του είχε ασκηθεί κριτική. Από τότε είναι διαφορετικός παίκτης. Αυτό για μένα δείχνει όχι μόνο την ποιότητα του αλλά και τον χαρακτήρα του. Από τότε είναι εξαιρετικός στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Επαινώ τον Λοϊζο αλλά και την υπόλοιπη ομάδα επίσης».

Για το ότι η ομάδα του κατάφερε να περιορίσει τον Ουάρντα; «Δεν θα σας πω, είναι μυστικό. Είναι καλός παίκτης και ο Λάζαρος επίσης. Η Ανόρθωση είναι πολύ καλή ομάδα. Είδα πολλά παιχνίδια της Ανόρθωσης. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σήμερα. Η αλήθεια είναι ήθελα να αποφύγω την Ανόρθωση στον ημιτελικό. Είμαι ικανοποιημένος για το 2-0. Οι παίκτες καλούνται να δουλέψουν στο γήπεδο και το έκαναν».

Για την αναγκαστική αλλαγή του Γιούστε: «Θα δούμε αύριο. Ελπίζω να είναι εντάξει στον επαναληπτικό γιατί έκανε πολύ καλό παιχνίδι».