Στην ΑΕΛ παρακολουθούν από πολύ κοντά τις εξελίξεις που αφορούν τον χώρο της διαιτησίας με τον Ανδρέα Σοφοκλέους να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Διάβασαν για ποιους διαιτητές αφορά ο υποβιβασμός και στην ΑΕΛ θεωρούν για κάποιους από τους τέσσερις, ότι είναι σκανδαλώδης να υποστούν τις οποιεσδήποτε συνέπειες και δεν θα παραμείνουν αμέτοχοι αν και εφόσον υλοποιηθούν τα όσα έχουν γραφτεί.
Σύμφωνα με αυτά που μάθαμε η ΑΕΛ είχε μια κοινή πορεία με τον κύριο Μάζιτς και τον στήριξε, αλλά από ένα σημείο και μετά και αφότου έχει στείλει επιστολές με παρατηρήσεις και εισηγήσεις σε συγκεκριμένα ζητήματα, δεν ακολουθεί την ίδια πορεία. Ο λόγος είναι ότι οι επιστολές των γαλαζοκιτρίνων έχουν μείνει αναπάντητες και όπως μάθαμε αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ανδρέας Σοφοκλέους δεν πήγε στις δύο συναντήσεις που συγκάλεσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας.
Τώρα ο Ανδρέας Σοφοκλέους περιμένει να δει αν όντως ευσταθούν τα δημοσιεύματα με τα ονόματα και αν γίνει κάτι τέτοιο ο ίδιος φέρεται να ετοιμάζει αντίδραση για το θέμα.
Στο αγωνιστικό, η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εθνικό.
Ο Σάββας Παντελίδης θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, ακόμα και τον Μεντόγεβιτς στον οποίο αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής (τουλάχιστον ένα ημίχρονο).

Μιχαήλ Αριστείδου