Η διακοπή του πρωταθλήματος, έρχεται σε μια καλή στιγμή για την Ομόνοια, αφού θα δοθεί η ευκαιρία στον Νιλ Λένον, να δουλέψει πιο εντατικά με τους ποδοσφαιριστές του, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη και βελτιωμένη στη συνέχεια. Βασικός στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και για να τα καταφέρει, πρέπει να βγάλουν μια πολύ καλύτερη εικόνα, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.
Ο κ. Λένον θα συνεχίσει και την αξιολόγηση του ρόστερ και θα συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες σε όλους. Να σημειωθεί ότι αυτή την εβδομάδα, οι προπονήσεις θα διεξαχθούν κανονικά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα δοθεί ρεπό. Θα απουσιάζουν οι ξένοι διεθνείς Λανγκ, Μπασιρού και Ουζόχο και οι Κύπριοι Ανδρόνικος Κακουλλής, Νικόλας Παναγιώτου, Φώτης Παπουλής, Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Λοϊζος Λοϊζου.
Ο Σέχου είναι τραυματίας και μάλιστα ενδέχεται να μην προλάβει να είναι έτοιμος με την επανέναρξη. Θα αξιολογείται η κατάσταση του. Αντίθετα Φαμπιάνο και Τσέποβιτς, οι οποίοι έχουν κάποια προβλήματα θα είναι έτοιμοι και σύντομα μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας, όπως και ο Ντίσκερουντ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε με ίωση τις προηγούμενες μέρες.