Οι σκηνές χάους και τα αιματηρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο Μεξικό και στην αναμέτρηση Κερετάρο – Άτλας συγκλόνισαν την κοινή γνώμη που παρακολουθούσε σοκαρισμένη ένα γήπεδο ποδοσφαίρου να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης!
Μια ανείπωτη τραγωδία, που παρά τους ισχυρισμούς της Κυβέρνησης του Κερετάρο, φέρεται να στοίχισε τη ζωή 17 ανθρώπων, ενώ δεκάδες ακόμη χρειάστηκαν να διακομισθούν στο νοσοκομείο έπειτα από χτυπήματα κατά τη διάρκεια των συμπλοκών.
Και οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Αργεντινή εξηγούν σε μεγάλο βαθμό πως τελικά επετράπη στους χούλιγκαν να… αλωνίσουν στο γήπεδο και να επιβάλλουν το νόμο της ζούγκλας! Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ole», η εταιρεία σεκιούριτι που ήταν υπεύθυνη για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης στην πραγματικότητα δεν είχε επιστρατεύσει έμπειρους επαγγελματίες, αλλά ανθρώπους χωρίς προϋπηρεσία που απλώς δήλωσαν συμμετοχή για να πάρουν ένα… χαρτζιλίκι ύψους 14 ευρώ.
Το Μέσο μάλιστα πλαισιώνει το ρεπορτάζ του και με ένα φυλλάδιο της συγκεκριμένης εταιρείας (K9), η οποία είχε ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους πως οφείλουν απλώς να φορούν μαύρα ρούχα, να είναι ενήλικες και να έχουν καθαρό ποινικό μητρώο…