Είδηση-βόμβα έρχεται από την Ιταλία! Όπως αναφέρουν τα Μέσα της γειτονικής χώρας, ο Μανόλο Πορτανόβα κατηγορείται μαζί με άλλους τρεις άνδρες για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα τον περσινό Μάιο.
Ο 21χρονος χαφ έχει ήδη προφυλακιστεί από την αστυνομία, όπως και άλλοι δύο άνδρες, ενώ υπάρχει και τέταρτος εμπλεκόμενος, ένας 17χρονος που κρατείται στις φυλακές ανηλίκων της Φλωρεντίας. Μάλιστα, η απόφαση για να προφυλακιστεί έρχεται λίγες ημέρες μετά την αρχική επιβολή προς τον ποδοσφαιριστή για κατ’ οίκον περιορισμό.
Το συμβάν έλαβε χώρα τον Μάιο του 2021 στη Σιένα, όπου ο ποδοσφαιριστής και οι τρεις φίλοι του φέρεται να βίασαν στο σπίτι της μια 21χρονη γυναίκα. Η αστυνομία έχει κάνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκόμενων, ενώ πέραν του θύματος έχει έρθει σε επαφή με γείτονες και άλλους ανθρώπους ως μάρτυρες.
Η δίκη έχει οριστεί για τις 7 Ιουνίου, ενώ ακόμη η Τζένοα δεν έχει πάρει θέση για το εν λόγω γεγονός. Φέτος, ο Πορτανόβα μέτρησε 17 συμμετοχές με 1 γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά και άλλα 2 ματς στο Κύπελλο και 1 ασίστ στο Κύπελλο.