Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Ελλάδα από το Μαυροβούνιο σε φιλικό στην Ποντγκόριτσα με τη γαλανόλευκη να έχει ως κορυφαίο τον Βλαχοδήμο που με αρκετές σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το σκορ στο επίπεδο του 1-0 ενώ η Εθνική μπόρεσε να απειλήσει μόλις δύο φορές την εστία του Μαυροβουνίου σε 90+4′ λεπτά αγώνα.
Στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο Γκουστάβο Πογέτ είχε ζητήσει ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και αυτό αντιμετώπισε κόντρα στο Μαυροβούνιο στο δεύτερο ματς του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.
Και πλέον μετά την ήττα και την εικόνα της ομάδας της Εθνικής Ελλάδας σίγουρα ο Πογέτ έχει αρκετή δουλειά και αρκετά να αλλάξει στην εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Μιγιάτοβιτς, Βέσοβιτς, Σάβιτς (62′ Σίπσιτς), Βούγιατσιτς, Τομάσεβιτς, Ραίκοβιτς (90+2′ Ντρέσκοβιτς), Γιάνκοβιτς (81′ Γιάντσιτς), Μάρουσιτς, Όσμαζιτς (81′ Ράκονιτς), Γιόβετιτς (46′ Ράκοβιτς), Κρστόβιτς (62′ Τζούρτζεβιτς).
ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Λύρατζης (75′ Αλεξανδρόπουλος), Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Σιώπης (61′ Χατζηγιοβάνης), Μπουχαλάκης (75′ Κουλούρης), Μπακασέτας, Δουβίκας (61′ Μάνταλος), Πέλκας, Παυλίδης (61′ Γιακουμάκης).