Είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένο το ξέσπασμα του προπονητή Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) καθώς οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έκαναν ένα από τα χειρότερα τους φετινά παιχνίδια στο «Στέλιος Κυριακίδης»
Εδώ και ακριβώς έναν μήνα ο Απόλλωνας είναι αγνώριστος. Είναι σαν να μην θέλει να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα ή καλύτερα σαν να μην θέλει να γίνει σούπερ φαβορί και να κάνει τους υπόλοιπους να το πιστέψουν ότι μπορούν να ανατρέψουν την διαφορά.
Από το παιχνίδι με την Δόξα στις 7 Φεβρουαρίου ακολούθησαν μέχρι σήμερα (7 Μαρτίου) πέντε παιχνίδια στα οποία η ομάδα του Τσόρνιγκερ δεν δικαιούταν να νικήσει, τα κατάφερε με την ΑΕΛ λόγω Γιοβάνοβιτς και ακολούθησαν τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και μια ήττα-αποκλεισμός στο Κύπελλο.
Η φράση «χαμένη ευκαιρία» ταιριάζει απόλυτα στον Απόλλωνα ο οποίος όχι μόνο δεν μεγάλωσε την διαφορά από το ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση αλλά πλέον η διαφορά από την 2η θέση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ μειώθηκε στους 5 βαθμούς, διαφορά η οποία δεν τον αφήνει σε καμιά περίπτωση να νιώθει ασφαλής.
Τρία στοιχεία κρατήσαμε από τον Απόλλωνα στο παιχνίδι με την Πάφος FC και τα οποία καταδεικνύουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.
-Μόλις σε ένα 10λεπτο-15λεπτο κατάφερε να είναι καλύτερος από τον αντίπαλο του και αναφερόμαστε στο διάστημα 15’-30’.
-Κατάφερε να κάνει την πρώτη και μοναδική του τελική στο β’ ημίχρονο στο 81ο λεπτό.
-Για άλλη μια φορά ο κορυφαίος ήταν ο τερματοφύλακας Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς.

Αυτά τα τρία, είναι στοιχεία τα οποία σε καμιά περίπτωση δεν αρμόζουν σε μια ομάδα που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και που θέλει στο φινάλε της σεζόν να αναδειχθεί πρωταθλήτρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/03/07/pyr-kai-mania-me-toys-paiktes-na-vroyn-ta-kotsia-na-min-kryvontai-sto-gipedo/

https://balla.com.cy/2022/03/07/pafos-fc-0-0-apollon-ch-ameni-eykairia-fotos/