Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, στην εκπομπή «Total Green», στάθηκε ανάμεσα σε άλλα, και στη σύγκριση Μπεργκ-Λένον, τονίζοντας πως δεν υπάρχει σύγκριση, ούτε σωστό ή λάθος.
Οι δηλώσεις του:
Το αρχικό του σχόλιο: «Είναι γεγονός πως ελέγξαμε το παιχνίδι, σε όλη τη διάρκεια πέρα από το σημείο που δεχθήκαμε το γκολ καθώς χρειαστήκαν κάποια λεπτά για να επανέλθουμε. Βγάλαμε ένταση, προσπαθήσαμε να ήμασταν επιθετικοί, σημειώσαμε προϋποθέσεις όμως η τελική επιλογή δεν ήταν η κατάλληλη. Κρατώ τον διάθεση της ομάδας, να βγάλει δηλαδή κάποια πράγματα από την φιλοσοφία του προπονητή. Η υπόθεση πρόκριση μεταφέρεται στο ΓΣΠ και εδώ καλώ τον κόσμο να δώσει το παρών του. Το κύπελλο είναι υπόθεση όλων. Πρέπει να έχουμε τον κόσμο».
Για την σύγκριση Μπεργκ-Λένον: «Δεν υπάρχει σύγκριση, δεν υπάρχεις σωστό και λάθος. Η Ομόνοια έχει περάσει στην επόμενη μέρα και σε αυτήν πρέπει να επικεντρωθούμε. Να δούμε τις αλλαγές που θα φέρει ο Λένον. Είναι η φιλοσοφία του. Δεν θεωρεί πως ήταν όλα λάθος και ήρθε να τα αλλάξει. Έτσι δουλεύει και προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία τους. Όπως γίνεται με όλους τους προπονητές. Για να μπορέσει η Ομόνοια να προχωρήσει θα πρέπει να δει μπροστά. Δεν γίνεται με το πρώτο γκολ που δεχόμαστε να συγκρίνουμε τους δύο προπονητές. Πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα, αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Να τον μνημονεύουμε για τα ωραία χρόνια, όμως τώρα είναι προπονητής ο Λένον».
Για την φυσική κατάσταση που απασχόλησε στο πρόσφατο παρελθόν: «Η ομάδα έδειξε πως μπορεί να τρέξει. Το απέδειξε χθες».
Για την παρουσία της ομάδας στο β’ γκρουπ: «Ο Λένον μου είπε, ότι του έκανε εντύπωση το πόσο αφοσιωμένοι ήταν οι παίκτες στα παιχνίδια και πόσο ήθελαν να κερδίσουν αλλά δεν τους έβγαινε. Ήταν από τις πρώτες κουβέντες που κάναμε».
Για τον Λοΐζου και την μουρμούρα γύρω από το πρόσωπο του: «Αν εκφράζονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αν εξασκούν κριτική στους νεαρούς… Να σκεφτούν δύο και τρεις φορές πως θα εκφραστούν και πως αυτό μπορεί να επηρεάσει είτε αυτούς που απευθύνονται είτε την ομάδα. Όλοι έχουμε ρόλο να διαδραματίσουμε. Είναι κι αυτός ένας τρόπος να συμμετέχεις στα θέματα της ομάδας. Όπως ζω τους νεαρούς μας, δεν διαπίστωσα ότι έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα. Δεν έχω διαπιστώσει ότι δεν ενδιαφέρονται, ότι δεν δουλεύουν, ότι δεν σέβονται. Δεν είπε κάποιος στον προπονητή ότι δεν θα κάνει κάτι που του είπε. Είναι αφοσιωμένοι στην ομάδα, δεν έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα. Ο Χούμποτσαν κατέκτησε EURO, ο Γκόμεθ κατέκτησε κύπελλο Αγγλίας κτλπ. Έχουν παίκτες δίπλα τους που έχουν πετύχει και ξέρουν πως για να φτάσουν ψηλά, έχουν δρόμο ακόμα. Να μην φοβόμαστε, και μιλώ για κάποιους που μιλούν στα ράδια, ότι αν λες σε νεαρό πως έκανε κάτι καλό θα πάρουν τα μυαλά του αέρα. Όχι, να το λες. Το χρειάζονται. Πήραν πρωτάθλημα και προσπαθούν. Η ευθύνη για την τρέχουσα σεζόν δεν βαραίνει τους νεαρούς. Ας θυμηθούμε πότε η Ομόνοια έκανε πρωταθλητισμό με νεαρούς από τις ακαδημίες. Οι απαιτήσεις είναι περισσότερες, έχουν να ανταγωνιστούν ξένους και κοινοτικούς μέσα στην ομάδα τους αλλά και να τους αντιμετωπίσουν ως αντιπάλους. Είναι ψηλότερος ο πήχης. Είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε πολύ καλούς χαρακτήρες».