Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια για τον τίτλο.
Η αρχική τοποθέτηση: «Ήταν ένας αγώνας με πολλή ένταση. Σε κάποιες στιγμές εμείς δεν είχαμε την ένταση που θέλαμε. Φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως η Ανόρθωση με την πρώτη ευκαιρία άνοιξε το σκορ. Έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Στη φάση του πέναλτι, ο Γιοβάνοβιτς δείχνει ότι αξίζει την πίστη της ομάδας και του κόσμου. Κρατάμε το πάθος και συνεχίζουμε. Μετά το πέναλτι. Οι αλλαγές μας βοήθησαν. Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που είναι πολύ σημαντικοί. Τώρα χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Κανείς δεν έχει συνηθίσει να παίρνει πρωταθλήματα η ομάδα. Θα πρέπει να μας στηρίξουν. Θα πρέπει να έρθει στο γήπεδο και φωνάζει από την αρχή μέχρι στο τέλος.  Παίζουμε κόντρα στις καλύτερες ομάδες και θέλουμε τη στήριξη. Οι παίκτες κάνουν τα πάντα, αλλά θέλουν την έξτρα ώθηση από τον κόσμο. Διαφορετικά θα είναι δύσκολο. Με πληγώνει να ακούω τους φιλάθλους να πιστεύουν ότι θα χάσουμε τον τίτλο, με τον ένα ή τον άλλο τίτλο. Νιώθω την αμφιβολία από την αρχή της σεζόν. Θέλουμε να είναι στο πλευρό μας, αυτοί που μας πιστεύουν, όχι όμως αυτούς που μας αμφισβητούν».
Για την πίεση: «Οι παίκτες έδειξαν κάποια πολύ καλά πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Κάποιες φορές βλέπουν να φορώ τα παπούτσια μου και να γελούν, κάποιες φορές μπορεί να δω και εγώ κάτι και να γελάσω. Αυτή η ομάδα όταν βρει ψυχικά αποθέματα, μπορεί να πιέσει τον αντίπαλο. Ο τρόπος που παίζω, δεν αλλάζει. Είμαι ο καλύτερος προπονητής στο να παίξω, αυτό που θέλω. Αν θέλετε ποδόσφαιρο κατοχής, δεν είμαι καλός».