Ισοπαλία 1-1 πήρε η Ρόμα στην έδρα της Ουντινέζε χάρη σε γκολ του Πελεγκρίνι από πέναλτι στο 90+4’.
Γλίτωσε την κηδεία στις καθυστερήσεις η Ρόμα αλλά όχι και τις απώλειες. Οι «τζιαλορόσι» έμειναν στο 1-1 στην έδρα της Ουντινέζε αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και  χειρότερα.
Στο 10ο λεπτό ο Περέιρα προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Πατρίσιο αλλά η μπάλα έφυγε μόλις έξω ενώ στο 11’ η Ρόμα έφυγε στην κόντρα αλλά το διαγώνιο σουτ του Έιμπραχαμ πέρασε μόλις έξω. Στο 15’ ο Πατρίσιο έσωσε μετά από σουτ του Μολίνα, ο οποίος πήρε ρεβάνς μερικά δευτερόλεπτα μετά κι έκανε το 10 με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή. Στο 32’ ο Σιλβέστρι σταμάτησε με διπλή προσπάθεια το μακρινό σουτ του Ολιβέιρα, ενώ στο 38’ η Ουντινέζε είχε δοκάρι με τον Μακεντζό.
Στο 55’ το σουτ του Μακεντζό πέρασε μόλις έξω όπως κι εκείνο του Αφενά Γκιάν στο 68’ ενώ στο 76’ η άμυνα της Ουντινέζε πρόλαβε σωτήρια τον Ελ Σααραουί. Στο 89’ η Ουντινέζε απείλησε με τον Πουσέτο και στο 90+1΄ο Πατρίσιο πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε διαγώνιο σουτ του Σάμαρντζιτς. Και στο 90+4’ η Ρόμα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ζεέχελααρ και ο Πελεγκρίνι έγραψε το 1-1 από τα 11 μέτρα.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μολίνα, Μπεκιάο, Πάμπλο Μαρί, Πέρεθ (82’ Ζεέχελααρ), Ουντότζιε, Γιάγιαλο, Περέιρα, Μακεντζό (87’ Σάμαρντζιτς), Ντεουλοφέου (87’ Πουσέτο), Μπέτο
ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Κάρσντορπ (73’ Βερετού), Μαντσίνι (85’ Κάρλες Πέρεθ), Ιμπάνιεθ, Κριστάντε, Ολιβέιρα (46’ Ελ Σααραουί), Πελεγκρίνι, Τζανιόλο, Ζαλέβσκι (65’ Αφενά Γκιάν), Έιμπραχαμ (65’ Σομουρόντοβ).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ