Με δύο χιλιάδες κόσμο στο πλευρό της, η Ομόνοια μεταβαίνει σήμερα στη Λεμεσό για τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ, με έναν και μοναδικό σκοπό: να πάρει το αποτέλεσμα που θα της δώσει το προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά ενόψει της ρεβάνς.
Ένα γκολ θα της κάνει πιο εύκολο το έργο της. Θυμίζουμε ότι στα… δικά μας εξακολουθεί να ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, οπόταν ας μην μπερδευτούμε με το τι συμβαίνει στις διεθνείς-κι όχι μόνο-διοργανώσεις.
Θα ‘χει επίσης ενδιαφέρον το ποια… Ομόνοια θα παρουσιάσει ο Νιλ Λένον. Ασφαλώς ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός μετράει μόλις λίγες μέρες στη Λευκωσία, αλλά το αποψινό δείγμα είναι ουσιαστικά το πρώτο σοβαρό για να δούμε τις πρώτες… πινελιές που επιχειρεί να προσθέσει στην ομάδα.
Εκτός πλάνων είναι οι Τσέποβιτς και Σέχου, αμφίβολος ο Ασάντε. Όσον αφορά την ενδεκάδα, αμφίβολος είναι ο Φαμπίνιο λόγω ενοχλήσεων και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Ουζόχο.
Στο κέντρο της άμυνας θα πάρουν θέση οι Λανγκ-Χούμποτσαν και μπακ οι Ψάλτης-Λέζιακς. Υπαρκτό το σενάριο να αγωνιστεί ως δεξί μπακ ο Χούμποτσαν και να πάρει θέση στα στόπερ ο Γιούστε.
Στη μεσαία γραμμή, επικρατέστερο είναι το δίδυμο Ντίσκερουντ και Μπασιρού, με τον Χαραλάμπους να διεκδικεί θέση, ενώ ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Παπουλής πίσω από τον Μάταβς που θα αγωνιστεί στην κορυφή, έχοντας στα άκρα τους Λοΐζου και Λοβέρα.

Ανδρέας Βεντούρης