Γλυκόπικρη γεύση άφησε σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές το 0-0 με τον Απόλλωνα. Δεν ήταν το καλύτερο, δεν είναι και το χειρότερο αποτέλεσμα. Οπόταν τα συναισθήματα της επόμενης μέρας, δεν ήταν ούτε και τα καλύτερα, δεν ήταν ούτε αρνητικά.
Εξακολουθεί να κυριαρχεί η εκτίμηση, ότι η ομάδα δικαιούται να διεκδικήσει και τους δύο τίτλους, με τη συνέχεια βέβαια να είναι άκρως σημαντική με αποκορύφωμα τα δύο ματς που ακολουθούν με την Ανόρθωση για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο.
Το στοίχημα εν όψει των επόμενων ημερών, είναι να δει ο προπονητής τις επιστροφές αν είναι δυνατόν όλων των παικτών.
Κάτι που θα φανεί όμως στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας, όταν θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο αγώνα.
Δεν έβγαλε πάντως νέα προβλήματα, το τελευταίο ματς. Ακόμα και ο Καρώ που έμεινε εκτός Εθνικής, έμεινε περισσότερο για να μπορέσει να αντιμετωπίσει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο που δεν αναμένεται να του στερήσουν την παρουσία στην ομάδα.
Ο Σάβιτς ασθενεί και θα απουσιάσει όλη τη βδομάδα από τις προπονήσεις, ο Βινίσιους άρχισε να κάνει κομμάτια της προπόνησης, ο Σκουφέτ επέστρεψε και πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους Ντε Βινσέντι και Οκριασβίλι.
Εκτός από τον αγώνα πρωταθλήματος, θα μείνει ο Μάγκλιτσα, ο οποίος επιστρέφει στο κύπελλο.
Ο Σωφρόνης έδωσε ρεπό Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή και θα περιμένει την επιστροφή των διεθνών (Δημήτρης Θεοδώρου, Νεόφυτος Μιχαήλ, Στέφανος Κίττος, Γιάννης Σατσιάς, Πάρης Πολυκάρπου, Σταύρος Γαβριήλ) από τις Εθνικές Ανδρών και Ελπίδων) την Τετάρτη 30 Μαρτίου.