Μία συνέντευξη ιδιαίτερα συγκινητική παραχώρησαν στην ΕΡΤ3 οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη. Μεταξύ άλλων ανέφεραν πως δεν κρατούν κακία σε κανέναν και ζητούν δικαίωση και όχι εκδίκηση. Τόνισαν πως οι δράστες είναι παιδιά χωρίς αγάπη και ίσως να ένιωσαν απόρριψη από τις οικογένειές τους.
«Πρέπει να θεραπευτεί το απόστημα και όχι να σπάσει για καλό όλης της ελληνικής κοινωνίας. Πρέπει να βρεθεί ένα φάρμακο που θα το βρει η κυβέρνηση, θα το βρει όλος ο κόσμος μαζί ενωμένος. Πιστεύω θα κάνει τη δουλειά της η πολιτική, η αστυνομία και η δικαιοσύνη. Πρέπει να λυθεί για το καλό όλης της κοινωνίας» δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας του 19χρονου, που έφυγε από τη ζωή.
«Και εγώ και ο σύζυγος δεν κρατάμε κακία σε κανέναν, εγώ προσωπικά αυτή την στιγμή δεν έχω συναισθήματα. Εύχομαι καμία άλλη μανούλα να μην βρεθεί στη θέση μου. Μίλησα από το βράδυ με τον Άλκη, 19:30 με κάλεσε ο ίδιος για να δει τι κάνω. Συζητήσαμε, τελείωσε το διάβασμα, την 1η του μήνα έδινε μάθημα. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία. Είπε ότι θα βγει για μία βόλτα και θα γυρίσει σπίτι. Με ειδοποίησε ο κουνιάδος για το γεγονός, δεν το πίστευα, είχα την ελπίδα ότι δεν είναι αλήθεια» ανέφερε η μητέρα του Άλκη όταν πήρε τον λόγο.
«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα δεν μπορώ να απαντήσω σε καθέναν ξεχωριστό. Με πήρε τηλέφωνο η μητέρα του Τόσκο, μας συλλυπήθηκε όλη η οικογένεια. Είναι αδύνατο να μιλήσω με όλους. Δεν κρατάω κακία, καταλαβαίνω ότι αυτά τα παιδιά έζησαν χωρίς αγάπη, ίσως να ένιωσαν απόρριψη από την οικογένειά τους. Κάτι που υπάρχει στη δική μας οικογένεια» συμπλήρωσε στη συνέχεια η μητέρα του Άλκη.