Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης με ανακοίνωσης τους απαντούν στην τοποθέτηση του προέδρου της Ομόνοιας Σταύρου Παπασταύρου.
Αναλυτικά:
«Τοποθέτηση για διαλεύκανση της αλήθειας όσον αφορά τα όσα λέχθηκαν από πλευράς Σταύρου Παπασταύρου του οποίου οι δηλώσεις σκοπό έχουν να παρέμβουν στο έργο της δικαιοσύνης αλλά και να ρίξουν στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης εστιάζοντας τα φώτα σε ένα ατυχές συμβάν και όχι στα όσα διαδραματίστηκαν από την στιγμή άφιξης των υπαλλήλων της λακατάμιας, μέχρι και την ώρα αναχώρησης τους.
1ο: «Ποιοι ήταν υπεύθυνοι να παρέχουν ασφάλεια και απέτυχαν;»
-Ο πρώτος υπεύθυνος ασφαλείας όπου απέτυχε ήταν ο δικός σου υπάλληλος ασφαλείας ο οποίος δεν ακολούθησε το πλάνο, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της Αστυνομίας. Άφησε τους παίχτες να φύγουν από αλλού, χωρίς να ενημερώσει κανένα, σε αντίθεση με την επίσημη αποστολή η οποία αποχώρησε όπως προκαθορίστηκε χωρίς να συμβεί το παραμικρό.
2ο: «Ποιοι χτύπησαν, έφτυσαν και έριξαν μπουκάλια στους ποδοσφαιριστές, ποιοι τους έτρεχαν στους δρόμους;»
-Προκαλούμε οποιονδήποτε κατέχει φωτογραφικό υλικό να το δημοσιοποιήσει έτσι ώστε να αποκαλυφθεί ποιοι στα αλήθεια προκάλεσαν κατά την αναχώρηση τους με διάφορες χειρονομίες αλλά και υβριστικές φράσεις.
3ο: «Όλα αυτά δεν τελειώνουν με 2-3 συλλήψεις και δικαστήρια μετά από μήνες με ποινές χάδι.
Ο κόσμος θέλει να νιώσει ότι υπάρχει κράτος, νόμοι και ασφάλεια».
-Ο εν λόγω ιδιοκτήτης  με τις δηλώσεις του ουσιαστικά επηρεάζει ο ίδιος το έργο της δικαιοσύνης και παρεμβαίνει στο έργο του Δικαστηρίου. Απλά να ενημερώσουμε τον κ. Παπασταύρου ότι από τα 4 άτομα, συνελήφθησαν 3 οπαδοί της Ανόρθωσις ενώ αναζητείται 1 άτομο, «υπάλληλος» από τον δικό του… συνδέσμο. Η υπόθεση καταχωρήθηκε άμεσα στο Δικαστήριο το οποίο θα αποφασίσει εάν τα 3 αυτά άτομα είναι ένοχα ή αθώα. Το τεκμήριο της αθωότητας και το δικαίωμα ενός κατηγορούμενου για δίκαιη δίκη είναι δικαιώματα τα οποία θα πρέπει να διασφαλίζονται σε μια κοινωνία δικαίου. Δυστυχώς ο κ. Παπασταύρου με τις δηλώσεις του έχει παραβιάσει κάθε δικαίωμα ενώ έχει προβλέψει και το αποτέλεσμα της δικαστικής διαδικασίας.
Τα ίδια είχε κάνει και στο παρελθόν με τις δηλώσεις του για τιμοκαταλόγους κλπ τους οποίους τελικά…

Όπως προαναφέραμε, αυτή είναι η τελευταία φορά που μπαίνουμε σε δημόσιες τοποθετήσεις και σε αυτό το… παιχνίδι που κατασκευάζει… όποτε τα βρίσκει σκούρα. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να δίνουμε απαντήσεις σε κανάλια και φυλλάδες αλλά για να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλύτερα. Να προστατεύουμε τον σύλλογο μας με κάθε κόστος.
ΜΑΧΗΤΕC ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ».