Πανέτοιμο για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΛ στο Τσίρειο (19:00 Cytavision Sports 1/Live balla.com.cy) είναι το ΑΠΟΕΛ με μοναδικό στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Αν υλοποιηθεί ο στόχος του διπλού τότε οι «γαλαζοκίτρινοι» θα κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για να καταλάβουν μια θέση στην πρώτη 6άδα που αποτελεί και τον άμεσο τους στόχο.
Επιβεβαιώθηκαν τα αγωνιστικά δεδομένα των προηγούμενων ημερών, με τους Βουγιαντίν Σάβιτς, Ντανίλο Κάμπος και Ντιεμερσί Ντογκαλά να μένουν εκτός αποστολής. Αντίθετα οι Τορνίκε Οκριασβίλι και Κίνγκσλει Σαρφό θα αποτελέσουν τις επιπλέον επιλογές για το Σωφρόνη Αυγουστή σε σχέση πάντοτε με τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Τόσο ο Γεωργιανός όσο και ο Γκανέζος θα αποτελέσουν λύσεις από τον πάγκο καθώς η τεχνική ηγεσία δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην 11άσα σε σχέση με την 4άρα της περασμένης Τετάρτης που χάρισε την πρόκριση.
Εκτός απροόπτου η μοναδική αλλαγή θα αφορά την θέση του τερματοφύλακα, με τον Σκουφέτ να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια αντί του Νεόφυτου Μιχαήλ. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Καρώ και Βινίσιους, δεξιά ο Ζοάο Πέδρο και αριστερά ο Σαμπάλα. Νταουσβίλι, Σόουζα και Ντε Βινσέντι θα αποτελέσουν την τριπλέτα στην μεσαία γραμμή, αριστερά θα κινείται ο Νατέλ, δεξιά ο Εφραίμ έχει προβάδισμα έναντι του Θεοδώρου και ο Κβιλιτάια θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.