Κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει την συμβολή του Χένινγκ Μπεργκ στην αγωνιστική ανάκαμψη της Ομόνοιας και τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.
Στην ανακοίνωση για το διαζύγιο των δύο πλευρών υπάρχουν πολλές ατάκες που για το Νορβηγό προπονητή.
Οι πιο σημαντικές ατάκες που ξεχώρισαν:
«Ο κ. Χένινγκ Μπεργκ αποτελεί μια κορυφαία προσωπικότητα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και την ιστορία της. Υπό την τεχνική του ηγεσία η ομάδα ανέκτησε την αγωνιστική της αίγλη, έφτασε σε ιστορικές επιτυχίες, κατέκτησε τίτλους, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, γέμισε τα γήπεδα και έφερε ξανά στον ΛΑΟ της τα αισθήματα της χαράς και της υπερηφάνειας με αποκορύφωμα όσα ζήσαμε στο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ τη 10η Μαΐου 2021».
«Υπό την καθοδήγηση του κ. Χένινγκ Μπεργκ. Ο Σύλλογος όχι μόνο κατόρθωσε να αναδείξει ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ποδοσφαιριστές μέσα από τα σπλάχνα του, αλλά τους μετέτρεψε σε σημαντικές μονάδες και πρωταγωνιστές.
«Ο κ. Χένινγκ Μπεργκ ξεχώριζε και για τον χαρακτήρα, το ήθος, τον επαγγελματισμό και την εργατικότητά του. Με την συνολική του παρουσία τιμούσε τις αξίες και τα ιδανικά που αυτός ο Σύλλογος πρεσβεύει».
«Είμαστε ευγνώμονες για όσα έχει προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο κ. Χένινγκ Μπεργκ. Κέρδισε τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων μας».