Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο Ματ Νταρμπισάιαρ θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Ο Άγγλος επιθετικός ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από ένα πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο αναμένεται ότι λίαν συντόμως θα το ξεπεράσει πλήρως και θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.
Απ’ εκεί και πέρα, μπορεί η διακοπή να δίνει το χρόνο στον Γκιούρτσο να καλύψει το χαμένο έδαφος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιστρέψει κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού. Με τα υφιστάμενα δεδομένα είναι αμφίβολος.
Ο Νταβίντ Καταλά θα έχει στη διάθεσή του αυτή τη φορά τον Άνχελ Γκαρσία ο οποίος εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει, αλλά για τον ίδιο λόγο που ο Ισπανός απουσίασε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ (κάρτες), θα μείνουν εκτός από τον αγώνα με την ΑΕΛ οι Ραφαήλ Μάμας και Μιλίτσεβιτς.
Θυμίζουμε ότι ο Ρόμο, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των πλέι οφ κι ως εκ τούτου θα είναι διαθέσιμος για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Ανδρέας Βεντούρης