Με απογευματινή προπόνηση, ολοκληρώνεται η μίνι προετοιμασία για τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στις 19:00.
Μακριά από την όποια υποτίμηση και δίχως να αποπροσανατολίζεται από τις απουσίες της αντίπαλης ομάδας (έχουν και οι «γαλαζοκίτρινοι» συνολικά 10) ο Σωφρόνης προσγείωσε τους παίκτες του στην πραγματικότητα.
Μοναδικός στόχος να αυξηθεί η συγκομιδή κατά τρεις βαθμούς και να πάει στους 33 που θα είναι ένα καλό στήριγμα εν όψει του ότι θα έχει να δώσει τρία σερί ντέρμπι, με την ΑΕΚ, την Ανόρθωση και την Ομόνοια, όλα στο ΓΣΠ.
Στον Αρχάγγελο, λένε ότι αν η ομάδα νικήσει την ΠΑΕΕΚ και πάρει όσο περισσότερους βαθμούς στα τρία ντέρμπι, όλα μπορούν να γίνουν.
Από την εξασφάλιση θέσης στην πρώτη 6άδα, μέχρι ακόμα και πιθανότητας (μικρής μεν) να διεκδικήσει την 1η θέση!
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ: Με 10 συνολικά απουσίες θα παρατάξει την ομάδα του ο Σωφρόνης στο Μακάρειο. Πρόκειται για τους Νατέλ-Σαμπάλα-Θεοδώρου-Ντογκαλά-Σατσιάς-Πέδρο-Έσελινγκ-Σαρφό-Σάβιτς-Ντανίλο, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους δεν υπολογίζονται.
Το πλούσιο όμως ρόστερ, δίνει την ευχέρεια στον προπονητή, να παρατάξει μία καλή 11άδα η οποία εκτός απροόπτου θα αποτελείται από τους, Σκουφέτ-Τσεπάκ-Γουίλερ-Καρώ-Βινίσιους-Νταουσβίλι-Σόουζα-Ντε Βινσέντι-Κβιλιτάια-Οκριασβίλι-Μάγκλιτσα ή Εφραίμ.
Αμέσως μετά την απογευματινή προπόνηση, η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ.
ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ: Βροντερό παρών (ξανά) αναμένεται να δώσουν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ που ενδεχομένως να πλησιάσουν τις δύο χιλιάδες και να γεμίσουν το κομμάτι που τους αναλογεί στην Ανατολική κερκίδα του Μακαρείου.
Η επιστροφή των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, αποτελεί μία ακόμα επιτυχία τόσο της ομάδας, όσο και της διοίκησης που κατάφεραν να κερδίσουν αυτό το στοίχημα, παρά τις μεταπτώσεις που είχε η πορεία στο πρωτάθλημα.