Θα έχει πατήσει τα 41 και θα συνεχίσει να δυναμώνει τη λάμψη του ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κάνει τους ανθρώπους της Αλ Νασρ να σκέφτονται την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2026, προσφέροντάς του όρους που θα τον κάνουν ακόμα πιο πλούσιο!
Από το βράδυ της Δευτέρας είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία που καταφέρνει ν’ αναδειχθεί πρώτος σκόρερ σε τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα.
Κι αν για την Πρέμιερ, τη Serie A και τη LaLiga αυτό αφορούσε απλά τον τερματισμό στην κορυφή των σκόρερ για μια ποδοσφαιρική χρονιά, στη Saudi Pro League ο Πορτογάλος έγραψε ιστορία. Έγινε εκείνος με τα περισσότερα γκολ (35) στα χρονικά σε μια αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα!
Τώρα, οι άνθρωποι της Αλ Νασρ θέλουν να του προσφέρουν σ’ εκείνον τη δυνατότητα να γίνει ακόμα πιο πλούσιος και να εκμεταλλευτούν εκείνοι τη λάμψη, την ποιότητα και τον αντίκτυπό του, μέχρι και το 2026.
Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος, οι Σαουδάραβες θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του CR7 γι’ ακόμα ένα έτος (το ισχύον λήγει το 2025), όταν πια ο Κριστιάνο θα έχει κλείσει τα 41 έτη ζωής!
Με το τρέχον deal, ο ποδοσφαιριστής λαμβάνει 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και αυτό το ποσό θ’ αυξηθεί σε περίπτωση που δεχθεί να συνεχίσει μέχρι το ’26 στην Αλ Νασρ!