Ήταν να κάνει τις σωστές αλλαγές ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Όταν έβαλε τον Μάγκλιτσα στο 46΄και έπαιξε με δύο σέντερ φορ (μαζί με τον Κβιλιτάια) χρειαζόταν να έχει παίκτη στη μεσαία γραμμή που να μπορεί να δώσει την κάθετη πάσα, να κάνει πιο γρήγορο το ρυθμό και να παίξει πιο ήρεμα.
Αυτό επιτεύχθηκε με την είσοδο του Κίνγκσλεϊ Σαρφό στο 65’ και αμέσως ο Σωφρόνης αντικατάστησε τον αργό Ντε Βινσέντι που χάθηκε όταν μεταφέρθηκε δεξιά με τον Δημήτρη Θεοδώρου.
Ο Σαρφό έγινε αμέσως η ηγετική μορφή της ομάδας ενώ ο Θεοδώρου με τη σειρά του έδωσε άλλο ρυθμό ( έδωσε και την ασίστ στο 2-3) και το σκορ μέσα σε 10 λεπτά από 2-1 για την ΑΕΛ, έγινε 2-3 για το ΑΠΟΕΛ.
Ο Γκανέζος όμως συνέχισε να είναι ο «εγκέφαλος» των «γαλαζοκιτρίνων». Παίζοντας γρήγορα και με πρώτη πάσα έβαλε στο παιχνίδι και τον Οκριασβίλι, έβαλε όμως και τους δύο επιθετικούς, ενώ βοήθησε και τον Σόουζα να γίνει πιο άνετος στο γήπεδο.

Ταυτόχρονα λειτούργησε πολύ καλά με τους δύο ακραίους αμυντικούς, τον Πέδρο και το Σαμπάλα.
Γενικότερα, οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που είδαν το ματς με την ΑΕΛ, χάρηκαν ασφαλώς με την τεράστια νίκη, αλλά «τρίβουν τα μάτια και τα χέρια» με την πρώτη επίσημη παρουσία του Κίνγκσλει Σαρφό.
Με τέτοιο παίκτη στην ομάδα τους, όλα μπορούν να γίνουν. Αφού πρώτα, σφραγίσει το ΑΠΟΕΛ την είσοδο στην πρώτη 6άδα ( βλέπε με νίκη επί της ΠΑΕΕΚ την Τετάρτη) στη συνέχεια μπορεί να δει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.
Και για να μην φανεί, ότι μόνο ο Σαρφό διακρίθηκε, η αλήθεια είναι πως στο καλύτερο διάστημα του ΑΠΟΕΛ εξέπληξε με την απόδοση του, το δίδυμο Κβιλιτάια-Μάγκλιτσα ενώ ο Θεοδώρου έδειξε πόσο μπορεί να βοηθήσει με την ταχύτητα που τον διακρίνει. Καλύτερος έγινε και ο Οκριασβίλι στο τελευταίο ημίωρο, παρόλο ότι του λείπει η ουσία και κάποιες κινήσεις που κάνει, παρά είναι αχρείαστες και υπερβολικές.