Η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-0 της Μπράιτον με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο και βρέθηκε ξανά στην τετράδα!

Μόλις στο 5ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Μόντερ το οποίο «έβγαλε» ο Ντε Χέα. Στην αντεπίθεση η Γιουνάιτεντ είχε ευκαιρία με σουτ του Σάντσο (επέμβαση του Σάντσεθ). OMοντέρ στο 39′ δοκίμασε και πάλι τον Ντε Χέα, αυτή τη φορά με κεφαλιά, όμως ο Ισπανός έκανε μεγάλη επέμβαση. Νωρίς στο δεύτερο μέρος (51′) ο Κριστιάνο με ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ και έβαλε τέλος στην αφλογιστία του. Λίγο μετά (54′) η Μπράιτον έμεινε με δέκα καθώς ο Ντανκ είδε κόκκινη για μαρκάρισμα στον Ελάνγκα. Στο 66′ ο Σάντσεθ είπε «όχι» στην προσπάθεια του Κριστιάνο και αποσόβησε ένα δεύτερο γκολ. HΜπράιτον είχε τεράστια ευκαιρία στο 77′ όταν ο Μόντερ έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 90′ ο Γουέλμπεκ δεν κατάφερε να σκοράρει ανενόχλητος με κεφαλιά. Τελικά στο 96′ ο Φερνάντες έκανε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαράν, Μαγκουάιρ, Σο, Νταλότ, Φρεντ (73’Πογκμπά), ΜακΤόμινεϊ, Μπρούνο Φερνάντες, Σάντσο (79’Τέλες), Ελάνγκα (79’Ράσφορντ), Ρονάλντο

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Γουέμπστερ, Ντανκ, Φέλτμαν, Κουκουρέγια, Μπισουμά, Μόντερ, Γκρος (59’Λάμπτεϊ), Μακ Άλιστερ, Τροσάρ (59’Αλσάτε), Μοπέ (70’Γουέλμπεκ).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ