Σχεδόν πάντα παραμονές αγώνα πάντα κάτι απρόοπτο συμβαίνει στον Απόλλωνα και η αλήθεια να λέγεται, το πράγμα παραπήγε. Εύχονται και προσεύχονται να μην συμβεί το ίδιο και τώρα που τα αγωνιστικά δεδομένα δείχνουν να είναι κάπως καλύτερα.
Καλύτερα καθώς ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα έχει δύο επιπλέον επιλογές. Η μία είναι ο Άρνο Τζουμ ο οποίος θα επιστρέψει μετά από καιρό στην αποστολή και ο άλλος θα είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Έρβιν Ονγκεντά. Συν τοις άλλοις θα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας οι Πίττας και Ντιγκινί, ενώ και ο Αυλωνίτης με μία εβδομάδα επιπλέον προπονήσεις έχει ενσωματωθεί για τα καλά με την ομάδα.
Βέβαια από την άλλη υπάρχουν και εφτά απουσίες ποδοσφαιριστών που αν ήταν διαθέσιμοι οι περισσότεροι θα ήταν και βασικοί. Αναφερόμαστε στους Ζράντι, Κατελάρης, Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Νταμπό, Μαλεκκίδη και Αλεσάμι.
Με βάση τα δεδομένα αυτά και με την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψει κάτι απρόοπτο, περιμένουμε ότι ο Τσόρνιγκερ δεν θα αλλάξει πολλά στην 11άδα την Δευτέρα.
Ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τετράδα μπροστά του, τους Μαυρία (δεξιά), Χαμάς αριστερά και Ρομπέρζ και Χάμπο στο κέντρο της άμυνας. Ο Ολεξάντρ Νογιόκ θα αναλάβει ρόλο 6αριού και μπροστά του θα κινούνται ο Κολ σan 8άρι, ο Ίλιεφ δεξιά και ο Αλμπάνης αριστερά. Στην επίθεση αναμένεται να δούμε δίδυμο Γιάνκα-Πίττα. Θέση διεκδικούν ο Αυλωνίτης στην άμυνα και ο Ντιγκινί στην επίθεση.