Στην όμορφη και ξεχωριστή συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Εκείνη και εκείνοι» του ΡΙΚ, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα έκανε την αποκάλυψη για τον Τιμούρ Κετσπάγια.
«Όταν ανέλαβα την Ανόρθωση τον Μάρτιο του 2019 κάτω από δύσκολες συνθήκες, κατάφερα και την έβγαλα από το αδιέξοδο. Μάλιστα ήμουν από αυτούς που υπογράψαμε τον Τιμούρ Κετσπάγια χωρίς να πάρει κανείς είδηση όταν την ίδια στιγμή είχαμε άλλο προπονητή. Κάποιοι είπαν ότι ανέλαβα την Ανόρθωση και όταν την έβγαλα από το αδιέξοδο θα έμενα γιατί θα μου άρεσε. Όταν τους έδωσα την παραίτηση μου παραξενεύτηκαν όλοι».

Σε άλλα σημεία της συνέντευξης του ο κ. Χατζηπαντέλα είπε μεταξύ άλλων:
Για την καθημερινότητα του:
«Ξυπνώ γύρω στις 6.00. Όταν είχαμε τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού, ξεκινούσα για το γραφείο, έκανα τα πρώτα τηλέφωνα με τους συνεργάτες μου και από εκεί προγραμμάτιζα την ημέρα, αν έπρεπε να κάνουμε επιπρόσθετες κινήσεις και οιοδήποτε άλλο. Τα τηλεφωνήματα το πρωί καθόριζαν το πρόγραμμα της ημέρας. Έμπαινα στο Υπουργείο με πολλές συσκέψεις. Να σας πως και μια ιστορία. Είχα μια σύσκεψη με την πρέσβειρα της Ολλανδίας τις ημέρες που χιόνισε και όταν έφυγε μου είπε να ανοίξω το παράθυρο να δω τα χιόνια. Ούτε καν πρόλαβα να τα δω. Νιώθω την ανάγκη να προσφέρω στον συνάνθρωπο μου και στην χώρα μου. Αυτός ήταν ο λόγος που ανέλαβα το Υπουργείο».

Τι σας κάνει χαρούμενο; «Ευτυχία είναι στιγμές, η ζωή είναι στιγμές. Με ξεκουράζει να τρέχω, να κάνω ένα ημιμαραθώνιο και όταν έχω ένα στόχο και τον πετυχαίνω. Έτρεξα 21 χιλιόμετρα σε λιγότερο από δύο ώρες. Ήταν ένα στοίχημα που το κερδίσαμε για να μαζέψουμε χρήματα για ένα ίδρυμα. Με αμφισβήτησε ένας κύριος ότι δεν θα τερματίσω και βάλαμε ένα στοίχημα. Του είπα να βάλει 500 ευρώ όποιος χάσει το στοίχημα σε ένα ίδρυμα που διάλεξα εγώ. Όταν ήπιαμε τα ποτά μας τότε του είπα να διπλασιάσουμε το ποσό και έτσι έγινε».